İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İOS 6 İşletim Sistemi

frtn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İOS 6 işletim sistemi İphone 5’in tanıtımının ardından dünyada olduğu gibi Türkiye’de de dikkatleri üzerine çekmiştir. Apple mobil işletim sistemi dünyaya tanıtımı yapılarak çok kullanıma sunulmuştur. İOS 6 işletim sistemi oldukça farklı ve yenilikçi olmasından ötürü herkesin merakla takip ettiği ve kullanmak istediği bir yazılım haline gelmiştir.

Türkiye'nin de bulunduğu ve Apple'ın cihazlara verdiği birçok desteği bulunduğu bu listede, Türkiye'deki Türk kullanıcıları da düşünen Apple yeni Haritalar uygulamasından İOS 6 işletim sistemi sayesinde standart haritalar, uydu görüntüleri, yol tarifleri, navigasyon ve yerel aramalar gibi hizmetlerden faydalanabileceği görülüyor.
İOS 6 işletim sistemi 322 MB boyuta sahip İOS 6 Beta 2 güncellemesi ile birlikte Beta 1'deki hataların giderildiği söyleyerek hatasız işlem yapıldığı belirtiliyor. İOS 6 işletim sistemi kullanıcılarının facebook , twitter gibi sosyal ağlarda ki yorum ve düşünceleri İOS 6 işletim sisteminin bu özelliğinin kanıtlamaktadır. İOS 6 kullanırken yüklediğiniz uygulamaların stabilizasyonu konusunda da geliştirilmeleri görebilirsiniz. Whatsapp İOS 6 Beta 1 ile bozulmaya başlamışken Beta 2 ile şimdilik normal olarak çalışmasını sürdürebilmektedir. İOS 6 için beta 2'yi kurmak için cihazınızda 1.5 GB'lık boş yerin olması gerekmektedir.

Mobil iletişim de Dünya devleri arasında olan Apple İphone 5 üretimiyle İOS 6 işletim sistemi kullanımı sayesin büyük ilgi toplamıştır. İphone tutkunlarının İOS 6 işletim sisteminin çok kullanışlı ve daha önceki mobile iletişim için kullanılan yazılımlara oranla çok daha fazla ve kaliteli uygulamaları desteklenmiştir.

Kaynak : http://turlubicim.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.