İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ipb FORUM icin yardım

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ARKADASLAR FORUMUN ORTASINA
ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK GEREKLİ
ALANLARI DOLDURUN SADECE 10 SANİE

DİE BI YAZI YAZMAK ISTIYORUM TIKLANINCADA UYE OLMA YERI ACILICAK BUNU NASIL YAPABILIRIM ACIKLARSANIZ COK MEMNUN OLURUM

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
gunesbjk' Alıntı:
ARKADASLAR FORUMUN ORTASINA
ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK GEREKLİ
ALANLARI DOLDURUN SADECE 10 SANİE

DİE BI YAZI YAZMAK ISTIYORUM TIKLANINCADA UYE OLMA YERI ACILICAK BUNU NASIL YAPABILIRIM ACIKLARSANIZ COK MEMNUN OLURUM

forumun ortasına derken.. tam olarak nereyi kastediyorsun.. büyük ihtimal ile member bar... yani kulllanıcı kontrol panelinin altındaki kısıma yazmak istiyorsundur. bunu html kodları ile yapabilirsin...

bunun için

Acp ye gir look feel sekmesine tıkla kullandığın skin in açılır menüsüne tıkla.. açılır menüde en üstte bulunan edit board header foter a tıkla.. karşına gelen template düzenleme sayfasında

ana sayfadaki yerleşimi göreceksin

ekleme yapacağın kısım

<% BOARD HEADER %>
<% MEMBER BAR %>

böle bir kod olacak bunun altına hazırlamış olduğun html yazıyı ekleyebilirsin... şuan acp ye giremiyorum yapamazsan şayet tam kodları ve ekleyeceğin yeri yazabilirim...

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abı super olur hem ne eklıyecegımı hemde nereye eklıyecegımı verırsen sana cok dua ederım

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardes bı yardım etsen muhtesem olucak o html kodunuda nasıl yapıcagımızı bılmıorum

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
kusura bakma sunucuda biraz problem var onunla ilgileniyordum saatte epey geç oldu... yarın sana güzel bir kod yazarım.. tablolu bir şekilde ister grafikte kullanabilirsin ister yazı senin buldugun bir grafik var ise kayıt olbutonu gibi bişi onuda ekleyebiliriz...

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam ınanılmaz Mutlu edersın 2 tane yazım olucak msn adresim profılımde gercekten cok cok cok tesekkur ederım

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sarget yardımını beklıyorum o yazı sıyah oldugundan gozukmuyor hemde ınce kalıo

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sarget arkadasımız bana cok buyuk yardım ettı kendısıne burdan cok tesekkur ederıyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.