İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ipb hakkında yardım

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaslar ipb kurdum fakat ne uye olunabiliniyor ne anasayfa görülebiliniyor
ne giriş yapılabiliniyor..

burdan bi bakarmısınız sorun nerde.. www.aksamgunesi.net/forum

Convert yapmaya calıstım vb to ipb sadece uyeler convert olmadı

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
arkadaslar ipb kurdum fakat ne uye olunabiliniyor ne anasayfa görülebiliniyor
ne giriş yapılabiliniyor..

burdan bi bakarmısınız sorun nerde.. www.aksamgunesi.net/forum

Convert yapmaya calıstım vb to ipb sadece uyeler convert olmadı

admin panelden siteyi offline yapmışsın bu şekilde yardımcı olmamız mümkün diil.

şimdi dikkat ettimde açıklama metni ingilizce, galiba senin kontrolün dışında birşey.

siten şuan offline gözüküyor bu ayarları admin panalde tool & settings altında Board Offline / Online seçeneği var burdan siteyi üyelere kapatıp açıyorsun senin site şuan burda kapalı durumunda sen admin olduğun için gezebiliyorsun. offline modundan çıkartırsan giriş yapabilirler.

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Dostum admin paneline kullanıcı adıyla giriş yapamıyoırum şiffre yada kullancı adı yanlış y ada vs... giremiyorum bir türlü

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum admin paneline kullanıcı adıyla giriş yapamıyoırum şiffre yada kullancı adı yanlış y ada vs... giremiyorum bir türlü

O zaman dönüştürme işlemini yaparken, üyeler tablosu gelmemiş ya da hatalı gelmiş. O sebeple giriş yapamıyorsun.

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ipb ne kadar güvenlikli açık varmı

Konuyu saptırmak gibi olacak biraz, ancak sorunuza cevap vermek gerekirse, bence IPB en güvenli forum sistemi. Açıkları çok nadir bulunur, bulunduğu taktirde de en fazla 2-3 gün içerisinde yaması çıkar. Yamasının yayınlandığı çok nadirdir. Bu da açık olmadığı anlamına gelir. Ben kurduğum forumda ve bundan sonra kuracağım forumlarda IPB'yi tercih ettim, ederim, edeceğim. :)

Saygılarımla.
Kerem

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
ipb ne kadar güvenlikli açık varmı

vB dEN Çok daha güvenli olduğuna emin olabilirsin..

------------

Zamanında Bende vb den ipb ye convert etmiştim daha doğrusu supporta yaptırmıştım belli bir ücret karşılığında o zaman onlar bile üyelikleri taşıyamamıştı. Taşımıştı fakat şifrer yanlıştı kabul edilmiyordu. bunun sebebini sorudğum zaman ipb ve vbulletin Database de şifreleme işlemini farklı kodlarla yapıyor ve bunun neticesinde böyle bir sorun çıkıyor gibisinden birşeyler dedi bende üstelemedim bi duyuru yaptım şifresi kabul olmayan kullanıcıların yeniden mail istemelerini söyledim, Sende mailine şifreni iste bi.

hakanben

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

kostak

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Konuyu saptırmak gibi olacak biraz, ancak sorunuza cevap vermek gerekirse, bence IPB en güvenli forum sistemi. Açıkları çok nadir bulunur, bulunduğu taktirde de en fazla 2-3 gün içerisinde yaması çıkar. Yamasının yayınlandığı çok nadirdir. Bu da açık olmadığı anlamına gelir. Ben kurduğum forumda ve bundan sonra kuracağım forumlarda IPB'yi tercih ettim, ederim, edeceğim. :)

Saygılarımla.
Kerem

saolsın kerem

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
şifre talebinde buldundugumda :

Sorry, we don't have a member with that name in our records, please try again and double check the data you entered.

:S

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamam işte, dönüştürme işlemi sırasında üyeler tablosu tam olarak dönüştürülememiş, bulamıyor bu kullanıcıyı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.