iPhone ve iPad Hakkında Sormak İstedikleriniz?

0
Onaylı Üye
Üye
Teknik konularda iPhone ve iPad hakkında soru ve sorunlarınız olursa bu başlık altından sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

0
Onaylı Üye
Üye
iphone telefonlarda aynı galaxy s'te ki gibi güvenlik kilit teması var mı?
Varsa bunu nasıl yüklüyoruz?

0
Onaylı Üye
Üye
Böyle bir şeyden mi bahsediyoruz
androidlock1.png

0
Onaylı Üye
Üye
O zaman siz isin cok basindasiniz jailbreak yapmalisiniz ki cydia otomatik kurulsun imzamdaki sitede jailbreak ve ilgili konulari okuyarak iphonu nasil jailbreak yaparsin bilgi alabilirsin bu konu iyi arastirilmasi gereken ve ogrenmeniz gereken cok seyin oldugu bir surectir bir iki kelime yahut bir kac sayfa ile anlatilacak bir konu degil maalesef

0
Onaylı Üye
Üye
O zaman siz isin cok basindasiniz jailbreak yapmalisiniz ki cydia otomatik kurulsun imzamdaki sitede jailbreak ve ilgili konulari okuyarak iphonu nasil jailbreak yaparsin bilgi alabilirsin bu konu iyi arastirilmasi gereken ve ogrenmeniz gereken cok seyin oldugu bir surectir bir iki kelime yahut bir kac sayfa ile anlatilacak bir konu degil maalesef

jailbreak yapıyorum fakat RedSn0w kurulumunda waiting for reboot takılıp kalıyor ilerlemiyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?

0
Onaylı Üye
Üye
Cihazınızın modeli ile içindeki iOS sürümü kaç acaba ona göre bir şeyler önermem mümkün olabilir.

0
Onaylı Üye
Üye
Mac kullanıcısısınız sanıyorum çünkü windows sürümü yok bu versiyon için.
Cihazı DFU moduna alamıyor olabilirsiniz yahut alamamış olabilirsiniz bu hata genelde bununla ilgilidir.

0
Onaylı Üye
Üye
Kırmak derken jailbreak ise zaten yapılıyor sorunsuzca ve tavsiye derim tabi bir çok kaliteli uygulamayı yükleyebilirsiniz bu şekilde. iphone için olan jailbreak uygulaması ipad için de geçerli imzamdaki sitede jailbreak yöntemleri mevcut

0
Üye
iPad 'a kafa atacağım az kaldı :mad: cins cihazdan bi türlü yazılım kaldırmayı başaramadım

0
Onaylı Üye
Üye
450-500 tlye ipad önerileriniz nedir hocam (çakma) :)
Çakma ipad var mı ki? :) androidlileri diyorsun sanıyorum 150TL'ye de var 450 tl ona vereceğine sık biraz daha ipad 1 16gb alırsın 700 civarına
iPad 'a kafa atacağım az kaldı :mad: cins cihazdan bi türlü yazılım kaldırmayı başaramadım

Ne yazılımı kaldırmaktan bahsediyoruz uygulama mı yoksa ios firmware mi? yaşadığın sorunu söylersen yardımcı olayım

0
Onaylı Üye
Üye
Çakma ipad var mı ki? :) androidlileri diyorsun sanıyorum 150TL'ye de var 450 tl ona vereceğine sık biraz daha ipad 1 16gb alırsın 700 civarına

Ne yazılımı kaldırmaktan bahsediyoruz uygulama mı yoksa ios firmware mi? yaşadığın sorunu söylersen yardımcı olayım

sanırım androidleri diyorum :uyku:

hocam valla ben o parayı toplayana kadar baya bir zaman olur o yüzden android düşünüyorum :)

acaba önerileriniz varmıdır

0
Onaylı Üye
Üye
Valla önermiyorum :) en babasının dokunmatik hassasiyeti deli eder o nedenle hiç tavsiye etmiyorum etsem bana beddua edersin alınca.

0
Onaylı Üye
Üye
iphone alıcam da turkcell tarife ile beraber 3gs mi tavsiye edersiniz iphone 4 mü? 3gs aylık 169 TL iphone 4 aylık 189 TL

0
Onaylı Üye
Üye
Tabi iphone 4 olacaktır bir çok yeni uygulama daha hızlı bir işlemci isteyecek ve 3gs ler yavaş yavaş 3g'ler gibi desteklenmeyecek 1-2 sene sonra. Ömrü uzatmak adına daha iyi olur ama 3GS de gayet iyidir

0
Onaylı Üye
Üye
çok pahalı ya :(

Geri