T
trgy
Misafir
Merhaba arkadaşlar geçen yazımda yine bir ipucu vermiştim sizlere. Bu yazımda da sizler için yine çok nemli bir noktaya değineceğim. Bu anlatacağım nokta wordpress kullananlar için olacaktır. Başlayalım bakalım.
Şimdi kopya içerik ile kalıcı bir hit yakalamamız çok zor. Yakalarsınız ama bu biraz şans olmuş olur. Bu yüzden hem kopya içerik yapıp hem de hit yakalamak istiyrsanız şu adımları uygulayın.
1- Kopyalayacağınız içeriğin başlığını değiştirin.
Örn:
Kopyalanacak başlık --> "Pizza Nasıl Yapılır?"
Sitemizde olması gereken başlık --> "Pizza Tarifi"
2- Kopya içerikten önce 5-6 satırlık bir özgün yazı girin ve <!--more--> kodunu kullanın.
Örn:
Pizza tarifi veya başka bir deyişle pizza nasıl yapılır hakkında bir çok soruyla karşılaştım. Bu yüzden pizza tarifi hakkında bir yazı yazmak istedim.....
<!--more-->
Kopya içerik
3- Etiketleri kopyaladığınız siteden farklı girin.
Yukarıda anlattığım 3 adımı uygularsanız, başarılı olmamanız için neden yok. Ben böyle yapıyorum ve gerçekten büyük bir başarı elde ediyorum.
Not: Başka sitede yayınlanırken forum.iyinet.com kaynak gösterilmelidir.
Şimdi kopya içerik ile kalıcı bir hit yakalamamız çok zor. Yakalarsınız ama bu biraz şans olmuş olur. Bu yüzden hem kopya içerik yapıp hem de hit yakalamak istiyrsanız şu adımları uygulayın.
1- Kopyalayacağınız içeriğin başlığını değiştirin.
Örn:
Kopyalanacak başlık --> "Pizza Nasıl Yapılır?"
Sitemizde olması gereken başlık --> "Pizza Tarifi"
2- Kopya içerikten önce 5-6 satırlık bir özgün yazı girin ve <!--more--> kodunu kullanın.
Örn:
Pizza tarifi veya başka bir deyişle pizza nasıl yapılır hakkında bir çok soruyla karşılaştım. Bu yüzden pizza tarifi hakkında bir yazı yazmak istedim.....
<!--more-->
Kopya içerik
3- Etiketleri kopyaladığınız siteden farklı girin.
Yukarıda anlattığım 3 adımı uygularsanız, başarılı olmamanız için neden yok. Ben böyle yapıyorum ve gerçekten büyük bir başarı elde ediyorum.
Not: Başka sitede yayınlanırken forum.iyinet.com kaynak gösterilmelidir.