İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

[İPUCU] Adwordssüz Yapamıyorum Diyen

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle Adword ne kadar mübarek birşeymiş hepimiz anladık. Promosyon kuponları çok güzel hit gönderdi hemde havadan hit değil hedefli kullanıcılar. Google da melodi arayan melodi sitesine geldi. Ama artık promosyon devri kapandı en azından ucuz promosyon kodları yok. Google 30Haziranda biteceğini duyurduğu promosyonu 26sında akıllıca bitirdi. Bazılarının elinde onlarca yüzlerce kupon kaldı.

Ancak yeni kuponlar hala var ve süreleri bu yılın sonuna kadar. Bunlara ulaşmak okadar kolay değil :) Öncelikle ebayde şu an satılan yöntemler ve kodların hemen hepsi yalan dolandan ibaret. Adamlar bizim aylar önce kullandığımız yahoo promo linki 4-5 dolara bazıları 10 dolara satıyor. Neyse konuya gelelim.

Birçok hostin şirketi adwords kuponlarını hosting paketleri ile satıyorlar bunlardan biri de çok bildiğimiz godaddy. Eğer paypal da paranız varsa ve duruyorsa godaddyden 6,29$ a alacağınız her hosting paketi ile mailinize 25$lık adwords geliyor. Vereceğiniz 6 doların size kullandığınız sponsorlarla daha fazla geri döneceğine inanıyorsanız bu yöntemi kullanın. Ben 25 dolarlık bir kuponla bir 50$ lık geri dönüş yapabiliyorum. Bu sedo yada diğer parkinglerle dikkatli şekilde kullanıldığında size yatırdığınız 6dolar 50 dolar olarak dönebiir. Yeterki adwords hesabınızı iyi yönetin. 25dolarlık kuponla 600e kadar hit yollanabilir bazı kelimelerle.

Malzemeler;
- Browser IE6 yada FF , Bilgisayar, internet :)
- paypal hesabı

Öncelikle, https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/shared.asp?se=+&app_hdr=&ci=5652 adresine gidin ve deluxe plan 1 aylık seçin. Ödeme işlemlerini gerektiği gibi yaparak paketi satın alın. Mailinize rutin ödeme ve hesap bilgileri dışında adwords hakkında önemli başlığı ile bir mail daha gelecek ve bu mail 25 dolarlık adwords kuponunu da içerecek. Godaddy ve diğer şirketler daha fazla kredi sağlayan kuponlarda veriyor ancak, en mantıklısı bu.

Önemli: Bir kerede birden fazla paket alırsanız tek bir kupon gönderiyorlar. Her kupon için ayrı hosting alın. Paypalla ödeyin ve EN Önemlisi: normalde 6,99 olan fiyat için ödeme aşamasında promo kod olarak "savenow" girin 6,29a düşsün)

Bu sistem herkes için olmayabilir, zarar ettirebilir yada iişinizi tam görmeyebilir.

Kolaylıklar

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Artı olarak 1,99 a domaınde alabılıyormuyuz acaba Troy ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Deluxe Plan: alırsan 6,99$ diyor domain yanai hosting de alman lazım

Deluxe Plan:
• 1 month: Just $6.99/mo
• 50 GB Space • 500 GB Transfer
• 1000 Email Accounts • FREE! Software
• 25 MySQL Databases • Unlimited Email Forwards
• Forums, Blogging, Photo Galleries • No ads
• FREE! $25 Google AdWords™ Credit

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok orada aylık alamıyorsun kuponla.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
KerneL32' Alıntı:
http://www.ipowerweb.com/index.html

Domain dahil + 30 $ adwords ...

Saygilar.

domain degil host alan kişi için

Get a $30 credit towards AdWords™ FREE with any web hosting package!
--------------------------------------------------------------------------
Bir $30 krediyi alın Google AdWords Herhangi bir web hosting paketiyle AdWords bedava!

R

reisabi

Misafir
birisi bana ordan host alabilirmi havale banka yolu ile yollarım?

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Permission' Alıntı:
domain degil host alan kişi için

Get a $30 credit towards AdWords™ FREE with any web hosting package!
--------------------------------------------------------------------------
Bir $30 krediyi alın Google AdWords Herhangi bir web hosting paketiyle AdWords bedava!

Orada domain de bedava sanırım hostla..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk kupon mailime geldi. biraz önce bir domain daha aldım, bu sefer kupon gelmedi. aynı hesaba 2. kuponu yollamıyorlar mı?
not: ucuza gelsin die deluxe plan + domain alıyorum..

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben hep farklı hesap kullanıyorum, öyle denemedinm aynı anda iki tane almayı denedim bir tane geldi :)

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
25 30 dolarlik AdWords kuponu veren yerlerin cogu sadece 1 hesaba 1 kupon veriyor.

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi godaddy 6,99 a hem kupon hemde 1,99 a domaın verıyor mu?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5