sohbet odaları

Irc.Bahane.Net

LeaD_SoLDieR

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
yerin dibinden.
217 Aydır Üye
Sunucu Adi: Irc.Bahane.Net
Genel Bilgilendirme: Geriye donup baktigimizda kitlesi olan ve kaliteli bir IRC sunucudur. Fakat 1 seneye askin hicbir sekilde istikrari yakalayamadi ve hep kesintiler oldu. Ve tekrar aktif edilme karari alindi, zaman neyi gosterir hep beraber gorecegiz.
Geleceğe yönelik hedefler: Kullanicilarimizla birlikte Sohbet kavramının hakkını verebilecek bir IRC Sunucusu.

xaereo

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
218 Aydır Üye
başarılar bu sunucu ismi bana yabancı gelmiyor ama gerçi bayadır mırcten kopuğum

veliAhd

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
iStanßuL
194 Aydır Üye
Hayırlı olsun tekrardan, bu arada merak ettim şuan kimin elinde bahane.net ?

Hala IRC diye birşey varmı ya ? :)
kusura bakmazsan ben cevap vermek istedim;
Mohti varmı yokmu googlede mirc irc sohbet muhabbet gibi kelimeleri arattırıp bakabilirsin :)

Mohti

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Zeytin Diyarı..
207 Aydır Üye
Hayırlı olsun tekrardan, bu arada merak ettim şuan kimin elinde bahane.net ?

kusura bakmazsan ben cevap vermek istedim;
Mohti varmı yokmu googlede mirc irc sohbet muhabbet gibi kelimeleri arattırıp bakabilirsin :)
10 YTL'ye 10 yaşındaki çocuğun elinde artık irc :)

Ahh eski günler ah!..

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.