İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İsim Tescil Sisten Arızalı

S

Surkent

Misafir
İsim Tescil Sistem Arızalı

Slm Arkadaşlar Dün Gece Bir Müşterimizin Adın Kredi Kartı İle Onun İsteği Üzerine Dediği Firmadan Kredi Kartı Aldık Nedeni Türkçe Panel İstedi. Ve Kendisinin isimtescildeki Kullanıcı Adıyla Domaini Aldım Almaz Olaydım 1 Domain 2 Defa Kaydolurmu.
FBS Destek ( isimtescil.net,fbsemlak.com,heybem.com,onlinedestek.com ) destek ( 0216 347 72 72 )[email protected]:
2 defa aynı domain için çekmiş
FBS Destek ( isimtescil.net,fbsemlak.com,heybem.com,onlinedestek.com ) destek ( 0216 347 72 72 )[email protected]:
ya iptal edelim
SURKENTHOST-DOMAİN-HOSTİNG-DEDİCATED-VPS-TASARIM HİZMETLERİ [ KAAN ]:

Adamlar işi Biliyorlar Domain Satılmıyor 1 Domain Borçlu Olun Diyiyorlar Zuahahahhahahah

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
önce türkceni düzelt biraz hic birsey anlasılmıyor dediklerinden ben bir cok domainimi isimtescilden aldım ve hic zorluk cıkmadı ne demek istediini hala anlamadım

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
surkent ne kadar profesyonel bir firma oldugunuz postunuzun sonuna eklediginiz 'Zuahahahhahahah' denen anlamsiz kelimede mevcut..

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Kanki Bu Gerçekten Çok İlginç Bir Durum. . Borçlu Olun Diyorlar He?? Vay Oldu Deseydin Sende (ne zormuş ya böyle yazmak)

Puhahahaha, mihohoho, hihiho.

Onur Sén Ne Diyon Ya H@di Be OrDan !

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
internette ovetto isimli bir sitede yapilan aciklamaya gore bircok sahtehost firmasinin (http://www.sahtehost.com -- teknolojik.net) isimleri ilan edilmis ve bu firmalardan yapilan alisverislerin insan psikolojisi ve iyinetin forum SQL ini sisirmekten ( way anam yine dolandirdilar . XXX firmasindan haberi olan varmi . ) baska bir faydasi olmadigi aciklanmistir.

Not : bir adam vardi su buyuk firma ssahibi ( Enis Okur ) Nerde bilgisi olan varmi ?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben'deki msn nicki Enis Okur - Yeni hosting sirketlerimiz acilmistir. Beni engellediyse veya girmediyse bayadir eski bir hadise olabilir tabi. Yeni bir sirket acsam bunu yazacagim son yer heralde MSN nickim olurdu. Daha cok, yok yere gittin canimin iciydin sevdan goz bebegim, sekilli nickler tutuluyor camiada benden soylemesi.

S

Surkent

Misafir
Kardeşim Demek İstediğim Adamların Sistemi Arızalı Deil. Bilerek İnsanlara Fazla Domain Satması Çabasındalar. Eskiden Boyle Bir Fikirleri Olmaya Bilir. Ama Şimdi Var. onun İçin Bilginiz Olsun Dedim.

MKB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ödeme sayfasında 2 kere click yapmış olmayasın?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.