isimtescil.net'ten şikayetçiyim

0
Onaylı Üye
isimtescil.net'in domain arama bölümünde yapılan aramaların ardından almak istediğim domain birkaç dakika içinde alındı. Bunu anlattığımda arkadaşımın da başına benzer bir durum geldiğini öğrendim.

isimtescil-net-1724.png

Buradan herkesi uyarayım. yeni domain alacaksanız bunun sorgulamasını kesinlikle isimtescil üzerinden yapmayın.
Esnaflık yok bunlarda. Domainlerimin hepsini başka firmaya taşıdım.

Onaylı Üye
Üye
bu tip şikayetleri çok duyuyoruz. isimtescille çalışmayı yıllar önce bırakmıştım

0
Yasakli Uye
benimde daha önce başıma gelmişti

For a Lifetime
Yasakli Uye
bir çok domain whois firmaları varken isimtescilde neden arattınız ki? bu size ufak bi ders olsun :) zamanında benimde oldu ama ben aldım. :)

Onaylı Üye
Üye
2010 - 2012 yılları arasında aynı şekilde 2 domain bu şekilde benden alındı onun dışında herhangi bir sorunum yok isimtescille alakalı demekki kayyum atamakta işe yaramıyormuş

Onaylı Üye
Üye
Ben sadece guzel.net.tr'den aratıyorum ama kesinlikle firmalara tamamen güvenemiyorsun ki.

Onaylı Üye
Üye
domaini isimtescile sordunuz mu ne kadara satacaklarını :)

Onaylı Üye
Üye
Bir kanun çıkacak. Yeni bir kurum oluşturulacak. Yeni kurum hakkında kimsenin bilgisi yok. Ben kanun teklifinde kurumla ilgili olduğumdan detayları tek tek okudum. isimtescil'nden de sorguladım ki kurum domaini boşta. Cüzdanımı almaya gittim diğer odaya. Geldim ki domain 1 dk önce tescil edilmiş. Domain ile hala boş bir sayfa olarak duruyor.

0
Onaylı Üye
Üye
buda onların kurnazlığı ancak her şeye rağmen hala ülkemizde en çok domain barındıran firma konumunda. Kayyum atandığı zaman ne olur ne olmaz domainlerimin çoğunu taşıdım oradan. Güven olmaz. Kayyum atandı da içinde ki elemanlar değişmedi ki.

0
Onaylı Üye
Sistem üzerinde aranan domainler arka planda özel kodlama ile değerleri ölçülmektedir. Kaliteli domainleri binevi isimtescil kendisine backorder yapıyor. Bu tarz konulara çok denk geldim :) Geçmiş olsun tekrardan.

0
Onaylı Üye
Üye
isismtescil artık iyice midemi bulandırıyorsun

Geri