İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

işine gelince iyisin işine gelmeyince kötüsün, insanoğlu

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
forumda myopers nickli arkadas bir link satışı için eklemişti ve sorunsuz sitesine link verdik herhangi bir prüz cıkmadı ancak myopers'in bir arkadaşı (ne çok foruma gelmek isteyen arkadaşı var davetiye kısmında görebilirsiniz) foruma davetiye icin baslık acmıs ve kendiside bana msnden davetiye göndermemi istedi ancak geçen konuşmaya bakarmısınız,

sanki borçluyum.
sanki mecburum.
sanki suçluyum.

yemin ederim kendimi mecbur gibi hissettim sanki ben ona gebeymişim gibi birhoş oldum ya
resime bakında lütfen birşeyler söyleyin suçlu gibiyim ve kişi bana davetiye göndermedigim icin afra tafrayı yapıyor ve engelliyor, o konuda çok centilmen arkadaş.
sanki 40 yıllık arkadaşız, link satışı için ekledi msne parasını aldı linkini koydu.

turandegerli.JPG

Buyrun http://forum.iyinet.com/forum-uyeligi-icin-davetiye-istekleri/70867-davetiye-istemi.html şuanki girdigim sorumluluga bakarmısınız, bu tür sebeblerden dolayı göndermek istemedim ve gönderdigim bir davetiye yüzünden pişman oldum.
ne yapmalı bilmiyorum

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Forumda çok yeni olmasına rağmen "myopers" nickli arkadaş benimlede bir alışverişde sorun yaşadı. Banada çocukça tavırlar yapmıştı. Demek ki davetiye gönderirken daha dikkatli olmalıymışız.

M

myopers

Misafir
Forumda çok yeni olmasına rağmen "myopers" nickli arkadaş benimlede bir alışverişde sorun yaşadı. Banada çocukça tavırlar yapmıştı. Demek ki davetiye gönderirken daha dikkatli olmalıymışız.

Sana gelince seninle ne alışverişim oldu?

Alışverişi bozan sensin.Başka bi adam alıcı sen ekleyip sonrada ortağıyım vs diyorsun Senden ne aldım yada sana ne sattım bilip bilmeden ötmeyelim.

Zamansız öten horozun başını keserler :D

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
tavsiyem tanımadığın kişilere davetiye gönderme. Boşuna sen suçlu çıkma. Zaten konuda referans olan biri varsa iyinetten davetiye isteyebiliyor. Arkadaşına göndermek için. Bu tür kişiler fazla tutunamaz burda. Örneklerini daha öncede gördük

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
burda sanırım en kotusu benim başıma geldi adama davetiye verdik adam gitti sitemi kopyaladı babasının malıymış gibi yayınladı kimse küsüp darılmasın bundan sonra her onume gelene davetiye yok

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
bu üye banada mesaj çekmiş, davetiye göndermem için,,

not:kimse bir daha, davetiye için, bana mesaj çekmesin...form orada , isteyen gönderir....istemiyen göndermez...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bu uyenin ricasi ile acilan uyelikleri tespit edelim. Kendisine yedek bir hesap actirmis olabilir.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu uyenin ricasi ile acilan uyelikleri tespit edelim. Kendisine yedek bir hesap actirmis olabilir.

Şöle bir tespitte bulunayım o zaman.
http://forum.iyinet.com/490724-post6.html
ilgili postun sonunda : I'm SurCo
yazısını hepiniz görmüşsünüzdür heralde.
sonra myopers nickli üyenin itraderina baktığımda
http://forum.iyinet.com/itrader.php?u=10634
SurCo nickinden 1 gün arayla 2 kere olumlu itrader aldğını görüyorum.
SurCo accountunun kayıt tarihide 14 eylül yani kayıt olur olmaz alışveriş yapmışlar. 14 'ünde kayıt olmuş 14-15 de itrader kullanmış. 17'sinden sorada bir daha foruma uğramamış : son Aktivitesi: 2007-09-17 04:06

Söz mahmekenindir.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
forumu etki altına bile alabilirler bu şekilde...........izin verilmesin..

en basit örnek: mesela bir alışverişte, alehte yada lehte etki edebilirler..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Mübarek ayda allah yardım etsin böyle şeylerle uğraşan birileri varsa eğer. Biraz gidin birşeyler üretin diyesim geliyor.

M

myopers

Misafir
Başka varmı dedikodu yapan hakkımda :)

Varsa çekinmesin yazsın :D :D

Zanza seni öpecem yakında göööözlerinden

M

myopers

Misafir
Şöle bir tespitte bulunayım o zaman.
http://forum.iyinet.com/490724-post6.html
ilgili postun sonunda : I'm SurCo
yazısını hepiniz görmüşsünüzdür heralde.
sonra myopers nickli üyenin itraderina baktığımda
http://forum.iyinet.com/itrader.php?u=10634
SurCo nickinden 1 gün arayla 2 kere olumlu itrader aldğını görüyorum.
SurCo accountunun kayıt tarihide 14 eylül yani kayıt olur olmaz alışveriş yapmışlar. 14 'ünde kayıt olmuş 14-15 de itrader kullanmış. 17'sinden sorada bir daha foruma uğramamış : son Aktivitesi: 2007-09-17 04:06

Söz mahmekenindir.

Başka yarası olan varmı gocunan felan :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.