Merhum ismail cem için başlık açıp , konuyu başka yönlere çekmeye bayılıyorsunuz...
Başlığı ben açtım ,başka yere çekme meselesi de özellikle ona karşı da aynı ilginin gösterilmesini istiyoruz (en azından).Söylediğim yanlışsa yanlış olduğu kısmı söyleyiniz.
Dünyaya karşı dink e gösterilen merasim iyi oldu.Ancak bunu kendini kaptırarak yapanlara karşı illede onun neyi savunduğunu unutmamayı öneririm.
Bazıları için sadece dedekorkut hikayesi ama ben ermenilerin karınlarını deştiği insanların köylüsü 2 kuşak torunu ve bu vahşetleri dinleyerek büyümüş biriyim.Bizde kızan kızdığına ermeni der.Yada ermeni veledi vs... Bir milleti aşağılamak için demiyorum ama halkın diline bu nasıl yerleşti acaba.Hrant ın yaptığı "Ya tamam olan olmuş bırakın bunları dost olalım " vs... Hayır efendim olan olmamış olan sadece yavuz hırsızın ev sahibini bastırma mahareti.Kendi insanımız bile üstünü kapatmaya ne kadar hazır. Gelin kendi insanınızın nasıl suratında ateş yakılarak öldürüldüğünü dinleyin gelin pişmiş etler bu tarafta çiğler bu tarafta denerek evleri kasap dükkanı haline getirenlerin hikayelerini dinleyin..Kazım Karabekir paşanın yazdıklarını okuyun ,Ruz kumandanların yazdıkalrını okuyun.
Sanırım olay hakkında birçokları kadar sevimli olamamamızın nedeni budur.
saygılar..