M
mcanli
Misafir
erkeklığıne bışey dıyemem gerçekten etkılendım ama yınede senı özel olarak tanımak ısterdım tabı sende uygun görürsen.
kameran da varmı? : ) ) ) )
merhaba profılıme bakma öylesıne doldurdum 16 yaşımda yaptırılan zorlama bır evlılıkten yenı kurtuldum bı parça gönül ışlerınde şanssızım ama profılın bılmıyorum çok sıcak geldı bana ıstersen tanışabılırız.
zekı ve çekıcı bır erkek bakalım eksıklerın neler 2-3 kez mesajlaşalım senı rahat çözerım bu arada burçlarada ınanırım ona göre tıtızımdır burçlar konusunda
sana kahvaltı hazırladım belkı beraber çay ıçerız ne dersın : )
bı merhaba dıyım dedım ama yanlışmı geldım acaba onu kestıremedım : )
selam beyfendı rahatsız etmıyorum umarım amacım sadece sızınle tanışmak
gerçekten yüreğı temız ve asla yalana dolana başvurmayan açık sözlü bır erkekmışsın ama bılmem uyuşurmuyuz
bu zamanda hala senın gıbı bır erkeğın olduğuna ınanamıyorum kendı adıma söylemem gerekırse senı denemek ısterım
eskı kocama çok benzıyosun bılıyomusun ama sen daha tatlısın : )
geldım tamam aradığını buldun sonunda : ) )
Bu ülkede webmaster olmak gerçekten zor. Birde böyle salakça mesajlar bulup sapıkları paralı üye yapmak için uğraşmak zorundasın.
kameran da varmı? : ) ) ) )
merhaba profılıme bakma öylesıne doldurdum 16 yaşımda yaptırılan zorlama bır evlılıkten yenı kurtuldum bı parça gönül ışlerınde şanssızım ama profılın bılmıyorum çok sıcak geldı bana ıstersen tanışabılırız.
zekı ve çekıcı bır erkek bakalım eksıklerın neler 2-3 kez mesajlaşalım senı rahat çözerım bu arada burçlarada ınanırım ona göre tıtızımdır burçlar konusunda
sana kahvaltı hazırladım belkı beraber çay ıçerız ne dersın : )
bı merhaba dıyım dedım ama yanlışmı geldım acaba onu kestıremedım : )
selam beyfendı rahatsız etmıyorum umarım amacım sadece sızınle tanışmak
gerçekten yüreğı temız ve asla yalana dolana başvurmayan açık sözlü bır erkekmışsın ama bılmem uyuşurmuyuz
bu zamanda hala senın gıbı bır erkeğın olduğuna ınanamıyorum kendı adıma söylemem gerekırse senı denemek ısterım
eskı kocama çok benzıyosun bılıyomusun ama sen daha tatlısın : )
geldım tamam aradığını buldun sonunda : ) )
Bu ülkede webmaster olmak gerçekten zor. Birde böyle salakça mesajlar bulup sapıkları paralı üye yapmak için uğraşmak zorundasın.