İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iSPATLI PARA KAZANMANIN EĞLENCELİ YOLU VE GERÇEĞi

IsHiL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikler arkadaşlar Türkiyeden paypal hesabı olanlar özellikle hesabınıza para geldiği zaman türkçe açıklamalıdır bazı arkadaşlar bazı PTC sitelerine ref almak için oradaki asılsız kanıtları kopy yapıp bunu aldım gibi hikayeler uyduruyor bende size KANITLI ispatlı bir örneği vereceğim amacım burda KANIT dediğimizin nasıl olduğudur

Öncelikle bu siteyi çoğumuz biliriz TIKLAYIP üYE oluyoruz.
Akabinde çeşitli oyunlarla anketlerle videolarla Kdoz dediğimiz puanlari aliyoruz ve zaten site ilk girişinizde size 200 puan veriyor 300 puanı tamamladığınızda hemen 1 euro alıyosunuz benim aldıgımın kanıtı budur kanıtta böyle olur sahte kanıtlara inanmayınız

Ekli dosyayı görüntüle 5533

Bu kanıttır para nereden gelirse gelsin sen Türkiyede isen sana türkçe olarak açıklama olur yabancı yazılı kanıtlarla
alakası yoktur ödemelerin gerçegi budur .

referansınızdan üye oldum..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5