İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ISS nasil kurulur XP uzerine?

C

Chapraz

Misafir
IIS nasil kurulur XP uzerine?

Iss'i nasil kurabilirim XP uzerine? Veya Apache server'da olabilir.

N

nsbil

Misafir
duzeltme ve cevap.

merhabalar.

ISS Internet Servic Saglayicisi'dir Sizin Aradiginiz (Internet Information Service) IIS olmali. bunuda kurmak icin ise baslat - ayarlar - denetim masasi - program eklekaldir. sonrada windows bilesenlerine tikliyoruz listede gorursunuz zaten basina bir click atarak okeyliyoruz. bir winxp cd si istiyor onuda taktiktan sonra gule gule kullanin. he birde ufak bir reset atarsaniz iyi olur.

SAYGI ve SEVGILERIMLE

Murat ÜŞEN

C

Chapraz

Misafir
Kurmasina kurdumda,hatta phpmyadmin'i goruyorum,fakat websayfasinin kendi yok.Birkac tane portal denedim hepsinde sonuc ayni.

N

nsbil

Misafir
apache kurmasini gostermedimki IIS kurmasini gosterdim. asp dosyalarini C:\Inetpub\wwwroot dizinine atiyorsun. sonrada tarayicina http://localhost/dosyaadi veya klasor yazarak goruntuluyorsun.

SAYGI ve SEVGILERIMLE...

Murat ÜŞEN

C

Chapraz

Misafir
Kurdum kurmasina,localhost uzerinde calisirken baglanti kesiliyor surekli Apache'yle.Bu sorunu yasayanlar var mi?

N

nsbil

Misafir
bende kullaniyorum apache ama simdiye kadar boylebir sorun yasamadim acikcasi...

saygi ve sevgilerimle...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.