İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İstanbul Ağlıyor!

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Arkadaş bildiğiniz gibi öğlen başlayan sağanak yağmur herkesi ıslattı . Tabi bende nasibimi aldım nasıl mı? Evim ile okul arasında ki mesefa biraz uzak bu yüzden servisle gelip gidiyorum fakat bizim okul sabahcı / öğlenci biz sabahcılar çıkınca öğlenciler geliyor . Servisimiz öğlencileri alırken iki yeni kayıt olmuş ve onları beklemiş felan . Yaklaşık 10 dakika sonra gelen servisimiz bizi sırılsıklam görünce çok şaşırmıştı . Allahtan mont almıştım fakat okul pantolonum yıkanmışdan farkı yokdu . Neyse bindik servise eve geleli 25 dk oldu hala kurumadı pantolunum .

İstanbul ağlıyor neden mi? Çünkü ona bakmıyorsunuz , o güzelliği görmüyorsunuz . İstanbul aynı tatlı , minicik bir bebek . Sizin yaptığınız bir çocuğu çamura atmak gibi kirlettiniz onuda . İstanbul yazın çok güzeldir neden mi? İstanbulu kirletenler başka şehirlere gider İstanbulu rahat bırakırlar ! İstanbulu bir şehir cansız birşey diye düşünmeyin ona bir bebekmiş gibi ilgi gösterin . Şunu unutmayın iyilikten zarar gelmez .
[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Orjinal link: http://onuroktem.com.tr/istanbul-agliyor

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Yağmuru özlemişim. Sonbahar yağmuru başka bir güzel fakat İstanbul trafiği çekilmez. Etiler'den Gebze'ye gittim. Sabah 7.30'da çıktım 9.30'da vardım. 2 saat sürdü. Yol insanı gerçekten bayıyor ama artık alıştık. İstanbul'da yaşıyorsan trafiğe katlanmak zorundasın.

Her ne olursa olsun, İstanbul gibisi yok.

Antalyaymış falanmış filanmış. Boş yani.:)

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Yağmuru özlemişim. Sonbahar yağmuru başka bir güzel fakat İstanbul trafiği çekilmez. Etiler'den Gebze'ye gittim. Sabah 7.30'da çıktım 9.30'da vardım. 2 saat sürdü. Yol insanı gerçekten bayıyor ama artık alıştık. İstanbul'da yaşıyorsan trafiğe katlanmak zorundasın.

Her ne olursa olsun, İstanbul gibisi yok.

Antalyaymış falanmış filanmış. Boş yani.:)

:alkış::alkış::alkış::alkış:

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Antalya/Gazipaşa da da okulları tatil ettiler yağmur durdu :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.