İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

istanbula geliyorum etkinlik düşünen varmı ?

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
evet arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı şaşırdım desem yeridir :D pazar günü saat 11:00 da istanbulda olacağım herhangi bir etkinlik yapabiliriz belli bir yer bir mekan olabilir amac tanımak tanışmak tabiki birbirimize hem faydalı olmak hemde güzel zaman geçirmek katılmak isteyen olursa konu altından yazsın. iyineti toplayalım

gerard

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hocam ukalalık yapmayımda , tek yada arkadaşlarla akşam belirli bir vakte kadar nevizade 'ye gidebilirsiniz yada gündüz vakti için gatala köprüsü restorantları veya karaköy sahil seridi olabilir son zamanlarda buraları geziyorum iyi ve güzel vakit gecirilebiliyor.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Evet beyler varmı kendine güvenen :D pendik sabiha gökçen de buluşabiliriz.

mua

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
30 Haziran saat 18.30 Blogcular buluşması var bekleriz :) Mutlaka takip ettiğiniz blogcularda orada olacaktır.

Ayrıntıları yakında yazacağım bir makale ile blogumdan duyuracağım.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
malesef 30 haziranda ben orda olamayacam 26 ve 27 haziran istanbuldayım gelirseniz buyrun bekleriz. bilteksis tel felan bırakın buluşuruz belli bir zamanda olmazsa

Yusuf_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Memlekette olmasam gelebilirdim , forumda yeniyim tanışmak güzel olurdu :)

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
çektik atacazda öyle kaideye alınacak bi foto yok işin enteresan tarafı ama atarım şu an otobüsten yazıyorum

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Çok güzel bir gün geçirdik. Yakup'un maddi durumu yüksek seviyede olduğu için tüm hesapları kendisi ödedi. Sigaramıza kadar aldı. İşin ilginci ayrılırken cebimize harçlık koydu. Teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5