İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İstanbul'da Çocuk Operasyonu

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tiva, reklam aldığı siteler cok acık aliye ve zubeyde.comu bile bile göre göre bir site sahibi reklam alıyor bunun reklamını yapıyorsa oda bu batağın icinde değilmidir? Bu insan onlarca insanla burada anlaşmış ve reklamlarını döndürüyorsa reklam alanda, verende sucludur. Ama ne hikmetse reklam verme başlığı altındaki adama övgülerle söz edenler şimdi burada tu kaka diyor, taraf değilim, ben hiçbirini tavsip etmiyorum. Ama ikiyüzlülüğe de gerek yok değil mi?
2 ucu boklu değnek misali..

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bidakka benimde kafam karıştı bahsettiğiniz insan ben ayda 40 milyar webmasterlara para dağıtıyorum şeklinde ortada geziyordu "Gladiator" bu kişiden bahsediyorsunuz değil mi?

Ercüment'in bu forumdaki bilinen adamı o, şu anda forumda online olarak gözüküyor zaten, şunu da herkes kaçırmış sanırım Şahin K. idolüm diyen birisi, forumda reklam cart curtuyum diye geziniyor, tezatlığa bak.

Şahin K. kimdir diyenlere http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sahin+k

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
hmm. ben konuyu ilk başından okuyayım en iyisi ercüment kimdir nedir necidir onu bir kavrayayım

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
insan oğlu bu kadar düşermi be abi ya... bu kadar düşülmez .. ALLAH Gözünüzü Doyursun.
Sizin Gileriinin Gözünü Toprak DoyurSun Baska Bişey Demiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bende ploop a katılıyorum ve o şekilde biliyorum.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
varda adamların amaçları belli fake kadın üyelik yapıyorlar erkeklerden para sızdırmaya çalışıyorlar 1 milyon üye diyor toplasan 10 tane gerçek bayan üyeleri vardır.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkasını gördüm az, Teyzem, Halam, Ninem, Amcam, Dayım, Baldızım refli linkler cıktı :D

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
anlamadığım birşey var içinde çocuk yoksa bu adamlar her türlü yapabilirler bu yasal.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
resim dahi olsa cocuk ona bişey diyemem.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu arada gazetede yazdığına göre gözaltına alınanlar hak** yılm** ız ifadesi doğrultusunda göz altına alınmıs.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bazı sitelerdeki spam kalitesinin tekniği yüksek, bilgili kişiler ancak o şekilde spam yapabilir.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
böyle birşey düşündüm sabahları iş yerinde boş zamanım çok dilekçe yazabilirim:)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Caesar, ben tasvip etmiyorum bu davranısı. yani asıl amaç bu değil. google'dan çocuk aratmakla olmuyor demek ki bu isler. keske çocuk yazınca sadece o siteler çıksa..

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
benim anlamadığım birşey daha var şu anda web sitelerini kapatıyorlar milleti içeri atıyorlar ama en çok bu tür videolar paylaşım programlarından indiriliyor niye bir allahın kulu onlara bişey demiyor?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
sanırım paylaşım programları yurtdışı ile alakalı oldugu için olayın boyutu büyüyor ve aşıyor demekki...İstanbul polisi atıyorum las vegasta operasyon yapamayacağına göre?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.