Kardeşim ilk başta seni tebrik ederim bu tip şeylere geçit vermediğin için fakat bunun psişik güçlerle alakası olmadığı kanaatindeyim.Hayvanların sesleri ve bazı uyarıları insanlardan önce aldığını biliyorsun.Bu da bir türlü metabolizmada meydana gelen değişiklik, bilimin açıklayamadığı bir şey olabilir.Bilim her zaman herşeyi açıklayamayabilir.
Bu tip şeylere çoğunlukla inanmayan birisi olarak söylüyorum ki karşı komşumda aynı belirtiler var(50-60 yaşlarında).Depremden bir kaç gün öncesinde vücudunda büyük titremeler ve gece uyuyamamalar oluyor.Şimdiye kadar 4-5 defa yaşadı ve her defasında dünyanın çeşitli yerlerinde 1 hafta içerisinde deprem oldu.En son endonezya depreminden önce kızına söylemişti bizim öyle muhabbet içinde haberimiz olmuştu ve bize söyledikleri hafta oldu deprem.Çin depremi olduğunda görüşmedik.
Garip,mucizevi ama gerçek.
Bakınız bu tarz durumlar genelde bir şehir efsanesi olarak yayılmaktadır. Birisi birşey söyler o öyle bir yayılırki gerçek haline gelir.
Evet şuan bilimin açıklayamadığı bir çok şey var, üzerinde çalışmlar da yapmaktadır. Ama bu araştırma yapılan konunun yani bilimin henüz açıklayamadıklarının bilimsel gerçekliklere dayanmaz.
Taki ne zaman bu konu hakkında bilimsel bir açıklama yapılır, yani kanıtlanır o zaman gerçekliği ve doğruluı ortaya çıkar. İşte ben de bunlar gerçekleşmedikçe buna inanamam.
O açıdan ben bu adama inanmıyorum.