İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Istanbul'un gözde semtlerinden ??

SpyCracker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
değerli bir domain ararken dikkatimi çekti

xx*.org 12.500 dolar
xx*.net 20.000 tl ye satılıyor

ki şuanki altunizadeye bakarsak keşke param olsa dedim xxx .orgdan daha uygun gözüküyor işin garibi :)

eminonu ve kadikoy de turkce karakterler oldugu için degerlerini kaybettiler fakat bu domain onlardan değerli diye düşünüyorum

içinde capitol , abdi ipekçi spor salonu gibi bir sürü yerin bulunduğu anadolu yakasının gelişme aşamasında olan biryer

almaya yelteneyimmi sizce?

xx* : kullanıcı isteği üzerine editlenmiştir.

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
"para senin keyi senin" diyecektim ama yazıda "keşke param olsa" demişsin, durum karıştı... paran varsa değmez, o kadar paran yoksa fulya da değerli ve3 gelişmekte olan bir semtimiz :) infosunu az önce düşürdüm hemen pazarlık yapalım :D

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Altunizade her zaman değerli bir yerdir.
Çok büyük firmalar var Altunizade de

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Saçma olur tabiki ...Bukadar paraya bu dandik domainlere vericeğine ki aldıktan sonra ne yapıcan ki o semte özel protalmı semt firma rehberimi...Onun yerine aç güzel bi adda kısa bi domainde reklamını yap o paraya...

Artı o domainin adı zor yazılır...

Mf.Rub

1
İyinet Üyesi
Reaction score
11
tophane . net ne kadar eder acaba:)

+

domainlere o kadar para verenin olacağını zannetmiyorum.

SpyCracker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Altunizade her zaman değerli bir yerdir.
Çok büyük firmalar var Altunizade de

evet teşekkür ederim

Saçma olur tabiki ...Bukadar paraya bu dandik domainlere vericeğine ki aldıktan sonra ne yapıcan ki o semte özel protalmı semt firma rehberimi...Onun yerine aç güzel bi adda kısa bi domainde reklamını yap o paraya...

Artı o domainin adı zor yazılır...

Zor değil altunizade çok gözde bir semt ,İstanbul'da yaşıyorsan bilmen gerekir üstad gerçekten çok büyük ve İstanbul'un önemli bir semti

tophane . net ne kadar eder acaba:)

+

domainlere o kadar para verenin olacağını zannetmiyorum.

tophana başka hocam altunizade bu capitol,avrupanın en büyük sinemaları çok büyük firmalar var burada

semt rehberiyle 10 katı kazanılır

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
4-5 yıl önce izmir net 3000 tl ye istanbul.net bursa net falan 30 000 küsüre gitmişken zor o paraya ben almanı önermem , dediğim gibi gelişmiş olabilir ama okadar etmez

SpyCracker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
yıldan yıla farkeden çok şey var . 5 yıl önceki domain piyasası şimdikinden kat kat farklı

izmir.net ile istanbuldan etiler.net aynı para etmez benim gözümde etiler.net daha değerlidir şahsen altunizadede etiler gibi biryer

görüşleriniz için tşk para bulursak inşallah :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.