İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İşte Para Kazanabileceginiz Turk Sponsor !

P

Proxy

Misafir
Farklı bir sponsor link ekleyerek para kazanıyorsunuz . Link basına 50.000 TL Ayrıca uyelerinizden 1 den 5. level e kadar kazanabiliyorsunuz ! Paralar 50.000.000 olunca Hemen Banka Hesabınıza yatırılıyor .. Boş zamanlarınızda eklerseniz Para kazanabilirsiniz..

http://www.arama.cc/Lek?71577

Hep Beraber Kazanalım !!

karaduman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen ne kadar kazandın?
bence arama.cc iye beş kkuruş kazanamazsın. eklediğin linkler kendi veritabanlarında kayıtlı olmayacak, tamam olur diyorsun. ekliyosun. siteye ulaşılamıyor vs iğrenç hata mesajları alıyorsun. kendi programlama hatalarının hesabını bizden sormaya kalkıyolar. ben şahsen 1 tane bile ekleyemedim...

M

msma730

Misafir
Arkadaş 50.000 liraya link ekleyeceksin kabul edileceği garanti bile değil hadi tutalım kabul edildi. bir hesap yap bakalım 50milyon kazanmak için 1000 tane link eklemen lazım.Link eklerken o siteye ait birde email adresi vermen lazım.Yani adamlara 1000 tanede e-mail adresi hediye edeceksin. belkide adamlarda senin verdiğin o e-maillere spam yapacak mail gönderecek.sonuçta o eklettiğin sitelerin izin olayıda var. acaba o adamlar eklenmesini veya e-maillerinin o şirkete verilmesini istiyormu? hepsine okdey desek bile 50 milyon kazanmak için 1000 tane( hepsi kabul edilecek varsayılan) link ekleyeceksinde para kazanacaksında.. gülerim ben :lol:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.