İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İsteğe göre yaptığım php scriptlerim

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
rss destegi olan forumlardan alabilir sadece @GaLadRe yoksa bende hırsızlığa karşıyım ama bir forum rss destegi aktif ediyorsa bilgi paylaşmak için ediyor anlamına gelir internet yasalarına göre bu böyledir:) yoksa amaç hiç bir zaman hırsızlık değil çünkü sürekli bağırıyorum "ÇALMAYIN YARATIN" şeklinde.

Yorumun için teşekkür ederim.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ttsohbet.com sunucusunda sorun var:) direk www.taksim.biz adresine yonlenmiş durumda www.taksim.biz/resim domainine gidiyor. sunucu ile ilgili bir problem resim scripti o degil orası zirve resimlerinin bulundugu alan.

eğlenceli yanıda gittiği yerdede farklı bir resim scripti var:)

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
caesar,ya senin adını hep yanlış yazıyorum düzeltiyorum sonra...

neyse
yeni legalparasayfasi.com domain aldım..benim için böyle bir script , hazırlayabilirmiyiz...

Script adı: legalpara Tahmin
Kodlama: PHP
Özellik: istek üzerine hazırlanmaktadır.

Entegre edilebilecek siteler;
1. Tüm maç sonuçlarını mysql olarak sitenin kaydetmesi gerekir
2. Mysql şeklide;
.Takım1
.Takım2.
.Sonuc
şeklinde olmalidir.

Özellikleri:
1. Oynanacak maçtaki takımların mysql kayıtlarından geçmişlerini inceleyrek hangisinin kazanacağına dahil (%) yüzde olarak gunun maçında tahmin yaparak tüm maçların tahminini verir.

Örnek:
2000 yilinda
BJK - FB 1. dönem kazanan BJK
2. dönem kazanan BJK
2001 yilinda
BJK - GS 1. dönem kazanan BJK
2. dönem kazanan GS
FB - GS 2. dönem kazanan GS
2. dönem kazanan GS
BJK - FB 1. dönem kazanan FB
2. dönem kazanan FB

bu kayıtlara göre FB nin galibiyet sayısı ile BJK nin aynıdır bu yüzden GS ile yaptıkları maçlara bakılır BJK 1 kere GS yi yendiği için ve FB nin yenemediği için o günkü FB-BJK karşılaşmasına BJK alir şeklinde tahmin yürütür.

Fiyatı: 100$

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Neden olmasın. Takıldığın yerlerde yardımcı olabilirim sana.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Caesar Tebrikler gecen senle başka bir forumda tartıştıkmı kardeş ? neyse başarılarının devamını dilerim senle bir konuda görüşmek istiyorum msn adresin varsa pm atabilirmisin benmi atayım kolay gelsin.

insideman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
scriptin ilk halini gosteriyim sana bundan 3 yıl once turkprogram.net te sergilemiştim. şu an cok gelişti. yuklem.com da sadece bir ornek orada ornek demo olarak yazdim. şu anda çok fazla gelişti
http://66.249.93.104/search?q=cache...ram.net/+turkprogram&hl=tr&gl=tr&ct=clnk&cd=1

bu 3 sene önceki hali idi.

dipnot: bu site 3 yil once acildi ve 1.5 veya 1 yil 8 ay acik kaldi o goruntudeki tarih neden 2005 hani 3 yildi gibi gereksiz postlar atmayiniz:) hiç kimse siteyi açip anında kapamaz:) 2005 yilinda script tarafimca 2010 yilina kadar lisanslandi.

Merhaba,
google cache ten gördüğünüz turkprogram.net teki script bana ait olup Caesar arkadaşım ile ilgisi yoktur..Script satılık değildir..İlgilenenlere duyrulur..

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Merhaba,
google cache ten gördüğünüz turkprogram.net teki script bana ait olup Caesar arkadaşım ile ilgisi yoktur..Script satılık değildir..İlgilenenlere duyrulur..

Cacheler değişmiş sanırsam turkprogram.net satılmış olsa gerek. Şu anda ki bulunan cache ile bir alakam yoktur.

Buyrun benim kinin cachesi: http://209.85.135.104/search?q=cach...287+turkprogram.net&hl=tr&gl=tr&ct=clnk&cd=11

Copyright by ./Turkprogram 2005
Bu sayfa PHP (Personal Home Page) ile kodlanmıştır ve tüm kodlar Alper Olgar (Caesar) Verim'e aittir.
Sayfa üzerindeki tüm bilgiler ./Turkprogram tarafından gizli tutulur. 2005-2010 yılları arası lisans sözleşmesine göre gereği duyulduğunda gerekli kişi/kuruluşla 'lar hakkında yasal soruşturmaya başvurulabilir.
Bu site Fprot.gen.tr sponsorluğunda host edilmiştir.

dipnot: lütfen bu konuya mesaj atarken konunun 7 ay önce açıldığını göz önünde bulundurunuz. Verilen linkler silinmiş yada yerleri başka scriptlerle değişmiş olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5