İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İtibar Puanları Geri Döndü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ebaydestek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Toplist falan yok arkadaşlar ne toplisti neden böyle saçma bir şeyi istiyorsunuz ?

Hocam teessüf ederim. Saçmaydı da onca ay neden kullanıldı? Bence "Beğen/Beğenme" siteminden daha önemliydi. Ha, gerekçeniz indexi yavaşlattığı içinse ona "eyvallah" derim,saygıyla karşılarım. Fakat tekrar edeyim toplist forum kullanıcılarının işini kolaylaştıran bir eklentiydi, katiyetle "saçma" birşey değildi !
Şahsen ben sürekli toplisti kullanıyordum ama olmasada sorun değil.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Toplist wm forumudan çok genel forum havası katmıştı foruma bana göre

Toplist in ne havası kattığı ne farkeder ki ? İşimize yarıyordu. Yeni mesajlar kısmına tıklamak sürekli yenilemek zor oluyor. Bir anket yapılsa herkes tekrar olsun diyecektir.

S

Swat

Misafir
Eğer teknik açıdan forumu sıkıntıya sokuyorsa yapacak bişiy kalmıyor bu durumda.

caliente

Domain Avcısı
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Arkadaşlar, toplist forumun açılış hızında, yüklenmesi 5-10 saniye bulduğu için index.php yi yavaşlatır durumundaydı, genel olarak kaldırma kararı aldık. Konuda bazı arkadaşlarda bizim gibi düşünüyor, genel forum havasında gibiyken, bu sistemi kaldırdık. Yeni mesajlar sekmesini kullanmak zor değil ki.

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
toplist iyiydi işimize yarıyordu ama madem yavaşlatıyormuş napalım yapcak bişey yok

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
geri gitti...
beğen beğenme gelmiş
bu olayı beğenmedim ...

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Bu toplist kullanımını geri isteyen arkadaşlar "Yeni mesajlar" olgusundan haberdar değil sanırım.
Eğer durum böyleyse,sanmayın ki siz şimdiye kadar forum kullandınız.
10 tane konuyu okuyup okuyup çıktınız.

T

themaniac

Misafir
TOPLIST YADA YENI MESAJLAR!!!

Simdi ben iki tarafa da hak veriyorum. Yonetim kendi dusuncesinde daha aktif ve daha verimli bir forum yapma cabasinda. uyeler kendilerince en rahat olan ve alisageldikleri forumda olma arzusunda.

Simdi bu iki seyde iki tarafa da hak veriyorum. Ancakkkkkkkkkkkkk...
YONETIME: Yenisi gelene kadar Toplist kalabilirdi, boylelikle kimse bir eksiklik hissetmeden yeni bir doneme gecerdi. en azindan bundan daha az gurultu cikardi. Suanda giden var ama gelen yok, toplum psikolojisi yonetiminde boyle ogrendim. Insalardan birseyi almak istiyorsak, yerine daha farkli bir sey vermek gerekiyor. yoksa sorunlar cikiyor. Yenisi gelince toplist kaldirilmasinin yani sira, eger hazirlanana kadar toplist'in biraz kullanimini asagi cekmek ve yeni sey icin insanlari heyecanlandirmak isterseniz su yontemi kullanabilirsiniz. Misal, Yeni mesajlar yazan kismin yaninda yada icinde Toplist kismi olurdu yine. Cunku yeni mesajlarda sadece en yeni mesajlar var, guncel yada degil. Insanlara toplist yoklugunu hissettirmeme amacli toplist yeni mesajlar icinde yada bir link olarak eklenebilirdi, insanlar tiklayip yine topliste ulasirlardi.
Ve yeni sistemin reklami da soyle yapilabilirdi. Toplist'i kizaga cektik yeni gelecek sistem cok daha guzel olacak, yakinda bekleyin falan deyip insanlari heyecanlandirabilirsiniz. Boylece millet bir degisim havasina girer ve yeni seyin toplist'ten daha iyi olacagina kanaat getirir.
Tabii ki site sizin, istediginizi yaparsiniz ve begenmeyende gider muhabbeti de olabilir ama tabi bu iyinet yonetiminin takinacagi bir tavir asla degildir ama insanlarin aklina gelebilecek olanlari dile getirmek istedim.

UYELERE: Iyinet sizin siteniz olsa ve yillarca ayni tema ayni sekilde olsa millet sikayet etmezmi bune kardesim biraz yenilik, orta cagda kaldik diye. Elbette der. Bakin rep rep dedik, yonetim de begeni begeni dedi. ama en sonunda yonetim rep'i ve begeniyi birlestirdi. Iyinet'in farki uyelere deger verilmesidir. Burada uyelerin sozlerin kulak verilir, kimse yaziyoruz ama bizi takmiyorlar demesin. Yeri geldiginde bir admine bile haksizligini soyleyebildiginiz demokratik bir forum burasi. Sadece biraz bekleyin de yonetim isini bitirsin ve bize daha guzel bir hizmeti sunsun. sadece biraz sabir. Hem sabretmezsek yonetime ne diyebilirsiniz ki kendi haklariniz acisindan dusunun, forumdaki herkes dese ki ben toplist'i istiyorum. yonetim koymazsa bunu koymaz, bunu unutmayin. bizim uslubumuz ricaen olmali, emren degil zira buradaki kimse bir baskasinin memuru degil.

simdilik bu mevzuuyu uzaktan takip etmeyi yegliyorum. gun ola harman ola

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Çok uzun yazmışın, okumadım kanka...

Konuyu bilmiyorum lokumlar güzelmiş.

Ben daha olayı anlaadım ve üstelik senin şu yazına kadar yazılanları okumama rağmen. Onun için bundan sonra okumadan takip edeceğim bu başlığı. Lokumlar güzelmiş...

EK: Ben başlıkları karıştırmışım. Çaktırmayın...

T

themaniac

Misafir
Çok uzun yazmışın, okumadım kanka...
Konuyu bilmiyorum lokumlar güzelmiş.
Ben daha olayı anlaadım ve üstelik senin şu yazına kadar yazılanları okumama rağmen. Onun için bundan sonra okumadan takip edeceğim bu başlığı. Lokumlar güzelmiş...

Yorumsuz :)

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Topliste falan takılıp da böyle gereksiz yorum yazmanız anlamsız.
Yeni mesajların ne demek olduğunu keşfedemediyseniz iyinet'e ve diğer üyelere yararlı olamazsınız.
Yararlı değilsiniz bari zararlı olmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5