TOPLIST YADA YENI MESAJLAR!!!
Simdi ben iki tarafa da hak veriyorum. Yonetim kendi dusuncesinde daha aktif ve daha verimli bir forum yapma cabasinda. uyeler kendilerince en rahat olan ve alisageldikleri forumda olma arzusunda.
Simdi bu iki seyde iki tarafa da hak veriyorum. Ancakkkkkkkkkkkkk...
YONETIME: Yenisi gelene kadar Toplist kalabilirdi, boylelikle kimse bir eksiklik hissetmeden yeni bir doneme gecerdi. en azindan bundan daha az gurultu cikardi. Suanda giden var ama gelen yok, toplum psikolojisi yonetiminde boyle ogrendim. Insalardan birseyi almak istiyorsak, yerine daha farkli bir sey vermek gerekiyor. yoksa sorunlar cikiyor. Yenisi gelince toplist kaldirilmasinin yani sira, eger hazirlanana kadar toplist'in biraz kullanimini asagi cekmek ve yeni sey icin insanlari heyecanlandirmak isterseniz su yontemi kullanabilirsiniz. Misal, Yeni mesajlar yazan kismin yaninda yada icinde Toplist kismi olurdu yine. Cunku yeni mesajlarda sadece en yeni mesajlar var, guncel yada degil. Insanlara toplist yoklugunu hissettirmeme amacli toplist yeni mesajlar icinde yada bir link olarak eklenebilirdi, insanlar tiklayip yine topliste ulasirlardi.
Ve yeni sistemin reklami da soyle yapilabilirdi. Toplist'i kizaga cektik yeni gelecek sistem cok daha guzel olacak, yakinda bekleyin falan deyip insanlari heyecanlandirabilirsiniz. Boylece millet bir degisim havasina girer ve yeni seyin toplist'ten daha iyi olacagina kanaat getirir.
Tabii ki site sizin, istediginizi yaparsiniz ve begenmeyende gider muhabbeti de olabilir ama tabi bu iyinet yonetiminin takinacagi bir tavir asla degildir ama insanlarin aklina gelebilecek olanlari dile getirmek istedim.
UYELERE: Iyinet sizin siteniz olsa ve yillarca ayni tema ayni sekilde olsa millet sikayet etmezmi bune kardesim biraz yenilik, orta cagda kaldik diye. Elbette der. Bakin rep rep dedik, yonetim de begeni begeni dedi. ama en sonunda yonetim rep'i ve begeniyi birlestirdi. Iyinet'in farki uyelere deger verilmesidir. Burada uyelerin sozlerin kulak verilir, kimse yaziyoruz ama bizi takmiyorlar demesin. Yeri geldiginde bir admine bile haksizligini soyleyebildiginiz demokratik bir forum burasi. Sadece biraz bekleyin de yonetim isini bitirsin ve bize daha guzel bir hizmeti sunsun. sadece biraz sabir. Hem sabretmezsek yonetime ne diyebilirsiniz ki kendi haklariniz acisindan dusunun, forumdaki herkes dese ki ben toplist'i istiyorum. yonetim koymazsa bunu koymaz, bunu unutmayin. bizim uslubumuz ricaen olmali, emren degil zira buradaki kimse bir baskasinin memuru degil.
simdilik bu mevzuuyu uzaktan takip etmeyi yegliyorum. gun ola harman ola