İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyi bir mail adresi

A

Anonymous

Misafir
Sizin bildiğiniz yahoo ve hotmail dışında iyi bir mail hizmeti veren site var mı

A

Anonymous

Misafir
mynetten alabilirsin.adı[email protected] diye bir adres veriyor.üstelik.her ücretsiz mail alana birde 10MB'lık web alanı bedava.Ücretsiz mesajlaşma
yazılımıda var.Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü özellik.(www.mynet.com)

A

Anonymous

Misafir
Ben iyi bir e-mail sitesi biliyorum üstelik türkçe ve türkiyede ilk ve tek wap desteği veren site. Ayrıca pop3 desteğide var. Hemde çok güvenli. Öyle güvenliki aynı alt yapıyı Nato,FBI, Toyota, Birçok ISP vb. kuruluşlar tarafından kullanılmaktadır. Şimdilik /MB alan veriyor ama kestirip atmıyor :) (esneklik gösterebiliyor)

Nerden mi biliyorum? Biliyorum çünkü yapılmasında katkım oldu :)

Mail sitesinin adresi: http://www.yenimail.com

Saygılarımla...

A

Anonymous

Misafir
İyi güzel tavsiye etmişsin ama ben bu .gr uzantılarına pek güvenmem. Neden dersen bulgarların ne yapacağı belli mi olur. Belkide siteyi çalmışlardır :))) Onlarda böyle çalma hasleti vardırda. Özellikle arabalara hastadırlar. Ben size www.yenimail.com u önereyim. Kullanmışken yerli olsun.

Saygılarımla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.