İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyi bir web sitesi fikrim var.büyük ortak arıyorum(şirket olarak)

erkin0007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumda amatör webmaster aramıyorum.fikrim çalınır büyük ihtimalle.
fikrimin çalınmayacağına dair sözleşme imzalayan şirketler arıyorum.

Cemg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben ilgilenebilirim ne istediğini PM ile gönderirmisin.

Hakan Damar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Sadece öneri;
Henüz çok gençsiniz ve yazdıklarınızdan internet üzerinde fazla deneyiminiz olmadığını düşünüyorum. Size önerim eTohum gibi sitelerin seminerlerine katılarak. Bir proje nasıl planların, iyi iş fikri nedir? Nasıl finansman sağlanır? Projem ne zaman yatırım alabilecek seviyeye gelir? gibi soruları kendinize yanıtlamanızdır.

Büyük ihtimalle şuan harika diye düşündüğünüz fikirinizi birileri yapmış veya yapılması mümkün olmayan bir iş modeline dayalı olabilir.

Bunları boşa kürek çekmeyin ve hayal kırıklığına uğramayın diye yazıyorum.

Yinede projenizde başarılar dilerim...

erkin0007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sadece öneri;
Henüz çok gençsiniz ve yazdıklarınızdan internet üzerinde fazla deneyiminiz olmadığını düşünüyorum. Size önerim eTohum gibi sitelerin seminerlerine katılarak. Bir proje nasıl planların, iyi iş fikri nedir? Nasıl finansman sağlanır? Projem ne zaman yatırım alabilecek seviyeye gelir? gibi soruları kendinize yanıtlamanızdır.

Büyük ihtimalle şuan harika diye düşündüğünüz fikirinizi birileri yapmış veya yapılması mümkün olmayan bir iş modeline dayalı olabilir.

Bunları boşa kürek çekmeyin ve hayal kırıklığına uğramayın diye yazıyorum.

Yinede projenizde başarılar dilerim...
teşekkürler yazdığıınız için
etohumdan vs haberim var hocam.yazı biraz eski.
fakat kimse kimsenin fikrini beğenmiyor.iyi bi script yazabilecek 2 arkadşım var fakat beğenmiyorlar.beğenmemelerini normal karşılıyorum fakat hala bişey kat edemedim.teknik konuda yetersizim

byrolles

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sosyal paylaşım sitesi kurdum tanıtım lazım?

Arkadaşlar facebook tarzı bir sosyal paylaşım sitesi taslağı kurdum henüz tek dil desteği ingilizce ve çok fazla geliştiremedim ancak başlangıç için yeterli duruyor ki sorun şu reklam konusunda ortaga ve çevresi geniş insanlara ihtiyacım var siteye gözatmak için

eairst.com

iletişim için özel mesaj atabilir ya da yorum bırakabilirsiniz.

Hakan Damar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Lütfen, artık Facebook, Twitter, Foursquare, Pinterest v.s. tarzı projeler yapmaktan vazgeçin. Bunlar yapıldı ve iş modelini tutturan, tutturdu.

Boşa zaman kaybetmeyin bence...

erkin0007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bencede zaman kaybı

konuyu actıkdan sonra çalışmaya başladım baya ilerledim.projeyi kenara bıraktım başkalarına site script filan yapıyorum .fikirimi yapmak için öğrendim ama daha iyi şeyler yapmaya başladım.böylesi daha iyi .çünkü cash para

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.