İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyi günleri

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Siyah zemin, sınır çizgileri kırmızı temalı, çakma underground forum sitelerinin kullanıcıları yakında vizyona girecek, reyting artacak.

coming soon....

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herşeyi kafasına fazlaca takmak böyle yapıyor insanı.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
doğru söylüyor tiva
yukarı baksan sakal, aşağısı bıyık.
adminin de işi zor valla. davetiye koyuyor, vay efendim üye olamıyoruz. açık bırakıyor, ipini koparan damlıyor. ikisinin de dezavantajları var
çok şey beklememek lazım adminden. biraz ordan biraz burdan herkes bir yerden tutarsa ortam düzelir derim.

bence " banlama " operasyonları hızlanmalı..

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben iyinet'e de dedim, forumda da söyledim, üyelikleri yöneticiler onaylasınlar, üye olurken bir kutu koysunlar, oraya insanlar kendileri ve yaptıkları işleri hakkında kısa bir özet geçsinler. Yani üye alımları yöneticilerin insiyatifine kalsın..

Bence bu şekilde hem seçici oluruz, hemde üye alımları davetiyesiz olur?
Mantıklı degil mi dostlar?

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
test formuyla üye yaptırsak ?
bazı forumlarda görmüştüm 20 sorudan 10-15 bilen üyelik forumuna aktarılsın ?

Bumber

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben iyinet'e de dedim, forumda da söyledim, üyelikleri yöneticiler onaylasınlar, üye olurken bir kutu koysunlar, oraya insanlar kendileri ve yaptıkları işleri hakkında kısa bir özet geçsinler. Yani üye alımları yöneticilerin insiyatifine kalsın..

Bence bu şekilde hem seçici oluruz, hemde üye alımları davetiyesiz olur?
Mantıklı degil mi dostlar?

forumlarımdan birtanesinde uyguluyorum bu yönetemi,
istediğim bilgiler doldurulmamış veya abuk subuksa onaylamıyorum

kafam rahat forum rahat böylece. :)

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumlarımdan birtanesinde uyguluyorum bu yönetemi,
istediğim bilgiler doldurulmamış veya abuk subuksa onaylamıyorum

kafam rahat forum rahat böylece. :)

Eyvallah, bende bundan bahsediyorum. ;)

Bu konu hiç kapanmayacak sanırım...

Mir'im kapanmaması bir problem oldugunu göstermez mi? Herkes buranın iyiliği için konuşuyor.. Fikir veriyor (; Kesinlikle kötü niyet yok, en azından benim içimde..

X

Xman

Misafir
İyinet kararını verdi ve davetiyeyi kaldırdı hepimizden çok o düşünüyordur forumun kalitesi, bir sakınca görmüyorki bu şekilde devam ediyor..

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyinet kararını verdi ve davetiyeyi kaldırdı hepimizden çok o düşünüyordur forumun kalitesi, bir sakınca görmüyorki bu şekilde devam ediyor..

İnsanlar hata yapabilir ve hata yaptıgını hatasını geri çeviremeyecegi zaman anlayabilir. Ha burda geri çevrilmez ne olabilir bilemem. Aslında bilirim. Kalite düşebilir, bu forumdaki rahatsız edebilir vs vs olabilir.

Eskiden insanlar can atardı burada, bu locaya girebilmek için.. iyi hatırlıyorum.
Benim forum.iyinet.com üyesi olarak tek dileğim kalitenin korunması.

Eminim forum.iyinet.com 'u seven herkeste bunu istiyordur.

Yukarıya geri dönecek olursak, iyinet'i uyarmak bence, üyelerin görevi..
Kısacası ben benim görüşümü söylüyorum.

Burasının demokratik bir forum oldugunu düşünüyorum ve doğru bildigimide söylemeye devam ederim..

Bence doğru bu :)
Saygılarımla, Neb

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5

Başka forumlar olabilir fakat forum.iyinet.com şahıs şirketi durumunda değildir, kollektif bir çalışmadır, zaten bizlerin geçmişte de bu şekilde hissetip, iyi olacağını düşünerek bir takım uyarılarda bulunmamızın sebebi budur, forumdaki çoğu kişinin okumadığı yazılı kurallarda zaten genel olarak bu uyarılar, tecrübeler çerçevesinde düzenlenmiştir.

Üyelik başvurularında kişinin kendini tanıtmak için yazdığı 3-5 kelime bile o kişi hakkında birçok fikri bize verebilmektedir.

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ve ayrıca birşeyler daha söylemek istiyorum..
Burayı koşulsuzca seven insanlar var, üyeliği bir daha açılmamacasına kapatılmış olsada burada olanlar..

Gönülden destekleyenler, forum.iyinet.com icin uğraşanlar.
Hahoy!
Duygusala bağladık gene :p

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
hadi hayırlısı bakalım iyinet davetiye sistemine geçerse davetiyeleri ben bastırcam :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.