İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyi net Forumları ??

T

türkelit

Misafir
Sayın İyi net Admini..
Sizce Forumu hep kaldırsanız veya bir müddet devre dışı bıraksanız iyi olmazmı ?
Önceden seve seve geldiğim bir yerdi ama şimdi midemi bulandırıyor.
Yanlış anlamayın forumunuza birşey diyeceğim yok ama şu son zamanlarda yazılan küfürler varya işte onlar nefret ettiriyor insanı.
Bildiğim iki veya üç büyük forum var ve buralarda böyle şeyler olmuyor..neden ??
Toplistinize diyeceğimiz yok ama Forumlarınız düşündürücü.
Anlamadığım konu İyi net gibi büyük bir site neden Forumlarına moderatörler koymuyor veya neden zamanında böyle bir uygulama yapmadı ?
Lütfen bir an önce çare bulun çünkü İyi net herhangi bir Toplist değil..
Buraya hergün binlerce insan uğruyor..Toplumun her kesiminden büyük küçük herkezin mutlaka gelmiş , bugün yarın gelecek olduğu bir yer burası.Birde şu forum style sini hiç değiştirmeyi düşünmüyormusunuz acaba ?
phpBB de mükemmel style ler var, kurulumu ise 5dk.yı geçmiyor.
Lütfen eleştiri yaptım diye accountumu silmeyin :cry:
SAYGILAR !

I

iyinet

Misafir
"Lütfen eleştiri yaptım diye accountumu silmeyin" cumlesi beni cok uzdu. Siz yaptigimiz siteleri hazir aldigimizi mi dusunuyorsunuz. Bu siteler sizlerin elestirileri ve yorumlari ile bu noktalara geliyor. Elestiri yapilip accountu silinen bir forum kullanicisi varsa cikip acik acik soylesin ben ozur dilemeye hazirim. Ha birde baskalarini asagilayici sekilde yazanlar varki ne yazikki ister elestiri yapsin ister yag ceksin bu kisilerin hesaplari kapatilir. Aradaki farki anlayamadi iseniz anlatmak bize dusmez.
.
Senin onerin ormandaki birkac agackakan yuzunden tum ormani yakmaya benziyor. Veya baska bir ornek vermek gerekirse bahcedeki dana burunlari yuzunden bahceyi yerle bir etmek gibi.
.
Bunlarin ilaci var turkelit, ilaci verdinmi hicbiri kalmaz. Ortalik tertemiz olur. Bu ilac gorgu ve edep. O ilaci vermek de bize dusmuyor ailelerin isi.
.
Sen simdi bana diyorsun ki baskalari gorgusuz, hadi forumu kapat. Hic kimse cikip da o kisilere neden boyle yapiyorsunuz demiyor. Gerci diyenler var ama onlar da isin sonunda zararli ciktiklarina inanip bir kenera cekiliyorlar.
.
Moderator yok degil var (idi), ancak onlarda bu mikroplarin ustesinden gelemediler. Gonullu moderatorlere herzaman kapimiz acik, forumda kendilerini ispatlamis her forum kullanicisi moderator olabilir, email ile basvurmaniz yeterlidir.
.

S

ShadowSong-RevolutioN

Misafir
iyinet söylediklerin sadece ve sadece laf salatası, kendi kullanıcıların bile gerçeğin farkında, belki bazı kararları sen vermedin ama artık bu böyle çok iyi bilinsin iyinet i eleştirdiğin zaman hesabın kapanır arkadaş.

Ben burda üslubuma çok dikkat ettim ve benimle nasıl konuşulduysa öyle konuştum. Madem ben küfür ettim (ki etmedim etmemde) o zaman herkez etmiştir, katıldığım tartışmalarda karşı tarafın yazdıklarını okuyun sonra da benim yazdıklarımı. Seviyesizlik varsa ve eğer haksızsam bir daha buraya gelmeyeceğim.

Şimdi iyinet artık sende farkındasın. Kendi kullanıcılarının geldiği duruma bak, arkadaş eleştiri yapıyor sonra da ekliyor: "Lütfen eleştiri yaptım diye accountumu silmeyin." Her düşüşün bir başlangıcı vardır ve o başlangıcı durdurmak için 1 şans. O şansı kaçırmayacağınızı ümit ediyorum, inşallah bu forumdaki ilk ve son "Lütfen eleştiri yaptım diye accountumu silmeyin" yazısıdır bu ve inşallah birdaha olmaz...

T

türkelit

Misafir
'Lütfen eleştiri yaptım diye accountumu silmeyin'
Bu cümleleri kullandığım için özür dilerim.
Doğrusu tepki verceğinizi düşünmemden dolayıda özür dilerim.
.....
Gerçekten ben buraya severekten geliyorum arkadaşlar.
Forumlara login yapmasamda hergün uğruyorum..Forumun daimi yazarlarının yazılarını okumak zevk veriyor benim için.
Forum bilgi paylaşımıdır.İnsan hergün yeni şeyler öğrenebiliyor..bilenler bilmeyenlere yardımcı olabiliyor hatta sayfası olan arkadağlara burada sayfalarını tanıtma imkanıda veriliyor...bu nefret niye..bu kin neden..bu KÜFÜRLER neden ??
LÜTFEN.. LÜTFEN ...LÜÜÜTFEEN !!

R

Radyoblue2

Misafir
moderatör yoksa alacaksin,benim nickimi iptal ettiler yeniden actim,benim nickimin iptal edilmesinin nedenini ben biliyorum,o nedende küfür etmemdir,ama ben durup dururken küfür etmedim,küfürün bahenesi olmayabilir ama hakli bir durumdayken ben tahrik edilmeye dayanamiyorum.Admanin biri teacers midir nedir,cikiyor kendini begenmislik yapiyor,bizleri kücümsüyor,yok fendim su kadar hizla internete baglaniyorum bilmemne filan,tabi daha cok ayrintisi var.Toplam eski nickimle 50 kadar mesaj yazmisligim vardi,bu mesajlarin ilk 40 tanesi adam gibi yani normal tartisma veya fikir alisverisine dahildi.Taa bu herif cikipda millete ona buna saldirana kadar,sinsi adam tahrik ederek sinirlerimi bozdu.Bende küfür ettim.

iyinet tahrik edenlere,milleti burada gicik edenlere ses cikarmiyor,küfür eden kadar tahrik edenin de sucu var.Birisi cikiyor normal birsekilde iyinet i elestiriyor,bu adam da ortaligi bulandiriyor,kabak benim ve digerlerinin basina patliyor.Kesinlikle iyinet i taniyor bu adam.Simdi iyinet beni bir daha atsin bunlari yazdim diye,artik iyinet e millet normal elestri yapamaz hale geldi,düsü basladi,zirve100 forum,webservis forum nasil bitti burasida suan ayni süreci yasiyor.Adamlar elestriye tahammülü yok.

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Radyoblue dostum açtığımız başlık amacına ulaştı ve adminlerin foruma olan ilgilerini arttırdı. Senin benim ve turkfun' un nickleri yasaklandı, ancak görecek günümüz varmış ki benim nick yeniden açıldı :))) (küfür etmediğim ve diğer hafifletici unsurlar bulundurduğum içinmiş :) )

Burada önemli bir ders çıkarmalıyız bence. Bizi aşağılayan insanların bizim söylediğimiz gibi aslında bizden daha da aşağılık olduğu küfür etmesinden ortaya çıktı. Ancak kabak bizim başımıza da patladı, küfür etmeseydik şuanda eski nicklerimiz ile burada oluyor olacaktık. En basit örneği ben.

Ben diyorum ki bundan sonra haksızlık varsa hep beraber olalım, aklımızı kullanıp derdimizi anlatalım ve asla ama asla küfür etmeyelim. İşte o zaman haklı durumda iken haksız duruma düşmeyiz. Aynı sizlerin başına geldiği gibi. Teasers denilen o adam da küfür etti ve ben eminimki forum adminlerinin gözünden kaçmayacaktır, onun nicki yasaklanacaktır.

Forumda moderatör eksikliği var, ben ileriki günlerde moderatörlük için başvuracam. Bakalım o eksikliği giderme hisseyatımıza ne cevap gelecek.

Sevgi, saygı ve küfürsüz günler dileğiyle...
Yeniden selamlar iyinet ShadowSong has return...

Kolay gelsin...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Degerli forum uyeleri, her zaman elestirlerce acigim.
Eger forumlarda dogru kisiye ulasamadiginizi dusunuyorsaniz email ile bana ulasabilirsiniz.
Haklisiniz, bazen vakit yetersizligi, hayatin engelleri, vb... isin icine girince boyle oluyor, forumlar takip edilemiyor. Ve inanin bunda buyutulecek hic birsey yok. Yeterki allah basimiza kaza bela vermesin hepimizin sagligi yerinde olsun.
Biliyorsunuz iyinet sirket degil, eleman calistirmiyoruz. Bu nedenle lutfen hosgorunuzu bizden esirgemeyin ve bize yardimci olun.
Moderatorluk icin basvurmak isteyenler email ile basvuruda bulunabilirler.
Saglicakla kalin.
Umit.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.