Öneri iyimoz

0
Onaylı Üye
Üye
dmoz tarzı bir şey yapsam iyi net için. Her kes sitesine eklese nasıl olur sizce ?

dmoz un veri tabanını bütün siteler kullanabiliyor iyinet te xml verse dizine giren kişiye bu xml deki verileri göstersek serverı çok mu kasar.

Yani şöyle olucak

benim siteye bir klasör açıcam içine scripti atıcam
seoarsivi.com/dizin diye

iyinet.com/Spor/Futbol kategorisi var

benim siteyede otomatik seoarsivi.com/dizin/Spor/Futbol gelecek. Bu sayfada listelenen siteleride iyinet.com/dizin.xml den çekicek. Her bir kişi girdiğinde iyinetten çekileceği için kasarmı siteyi sizce ?

1
Onaylı Üye
Üye
Öneriniz yapılalı günler geçmiş, kimse cevap vermediğinden ben cevap veriyim. Şu anlık Araçlar projesi üzerinde çalışıyoruz ama İyimoz olur mu bilmem CaLViN ya da trgy'ın düşünmesi gerekiyor diye düşünüyorum bunu.

0
Onaylı Üye
Üye
Onun yerine kendi dizinimizi kursak , dmoz gibi .Sadece iyi siteleri koysak.Zaten kötü site koyanları forumda şikayet ederler:D Modlara ve bi kaç kişiye incelemek için görev verilir.İnceleriz valla...

0
Onaylı Üye
Üye
Onun yerine kendi dizinimizi kursak , dmoz gibi .Sadece iyi siteleri koysak.Zaten kötü site koyanları forumda şikayet ederler:D Modlara ve bi kaç kişiye incelemek için görev verilir.İnceleriz valla...

önerimi başka yerlere saptırmayın :D

0
Onaylı Üye
Üye
Ben önerinin ne olduğunu dahi anlayamadım.
Topu turgaya atıyorum. :D

0
Onaylı Üye
Üye
Valla Türkiye'de iyi bir dizin yok. Yabancı kaynaklı şirketlerin Türkçe dizinleri var, o kadar. Ama DMOZ'un hâli de ortada. Bazı kategorilere öyle dandik siteleri kaydediyorlar ki, aklım çıkacak gibi oluyor görünce :) Bazı kategorilerse iyi yönetiliyor.

2009'da sitelerhakkinda.com'u açan arkadaş iyi bir ivme yakaladı ve başarılı oldu ama oda site seçmeden hepsini alıyor. İsterseniz girin bir bakın, gayet tuttu sitesi.

Geri