İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyine Admini Calvin Nereye Bakıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
İlgi çeksin diye bu başığı attım. Ehem :)

Geçen gün, kapatılmış bir konuya Calvin'in tekrar mesaj yazarak posta koyduğunu gördüm. Ya arkadaş, başlık kapatılmış, sen bir şey ekleyeeksen bile ne laf sokuyorsun?

Bizim de yakınımız trafik kazası geçirdi ama tutup da fake başlık açar gibi az önce tırın altına girdim, laptop'um da düştü ama kırılmadı, oradan yazıyorum diye yazılar yazmadı. Sonra anladım ki adam harbici, şok haline verip geçtim sen neden gelip laf sokuyorsun arkadaşım?

Arkasıdnan bir şey de söyleyemiyoruz...

Hayır, başlık da öyle bir şey ki, gerçek olduğunu öğrenince gerçekten üzüldüm ve geçmiş olsun dedim içimden ama adam neredeyse "Arkadaşlar, tırın altından yazıyorum, burası biraz karanlık. Sanırım birazdan ambulans gelir. Aha bir ışık..." diyecek :)

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
o konunun ucu banada dokunuyordu. Aynen calvin hocam başlığı açarsan bizde cevap verelim.
''Forumda sevmediğim bir kişinin açtığı konuydu. Amacım balta değildi naif bir espri yaptım fakat olayın ciddi olduğunu bile düşünmüyordum ki hala düşünmüyorum. Yakınım trafik kazası geçirdi, öldü; bunların konuyla bir alakası yok. arkadaş da banlandığına göre konunn uzamasını da istemiyorum.'' falan diye bir cevap yazaardım.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Yaptığınız yanlıştı.
Her konuda samimi ve komik mesaj yazmayı ben de severim.
Ama bazı ciddi konularda bu tür yersizlikler olmamalı.
Siz hatalıydınız.Kaza geçirdim diyen insana "öldün mü?" sorusunu sormamalısınız.
Ayrıca ben sizin arkadaşınız değilim,yeri geldiği zaman da lafı gediğine oturturum.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Sizde benim arkadaşım değilsiniz bu forumda pek arkadaşım olduğu söylenemez. Mesafeyi korumak gerekirse ; Lafı oturtmanız o konu için konuşursak doğru kilitleyince oturduk bizde. Ama konu açık olsa tartışma sürecek konu kitlenecek yine oturacaktık.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Bu konu yerine böyle bir başlık daha iyi olurdu "arkadaşım seni yanlış anladık geçmiş olsun".

admine laf atmak gereksiz bence. tatsızlık ve tartışma yaratmak daha da gereksiz.

H

halilarici

Misafir
Peki adminin böyle birşey yapması doğru mu ? Ciddi bir başlık açıkken iyinet admininin 'Calvin'in böyle birşey yazması doğru mu ? Mübarek adam diyor ama mübarek olamıyor nedense.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Peki adminin böyle birşey yapması doğru mu ? Ciddi bir başlık açıkken iyinet admininin 'Calvin'in böyle birşey yazması doğru mu ? Mübarek adam diyor ama mübarek olamıyor nedense.

Admin istediğini yapar halilciğim. İster forumu kapatır, bütün üyeleri siler kendine üye yapar. Onun kurallarını biz koyamayız. Bilmem anlatabiliyor muyum :)

H

halilarici

Misafir
:) Onu yapamaz işte.Dediğimiz gibi İyinet tescilli bir markadır.Aklı başında bir insan İyinet'i kapatmaz.Ama aklı başka bir yerindeyse bilemem.Admin olarakda ilk görevi forumun huzurunu korumasıdır.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Forumda huzursuzluk durumu yok zaten. Bana göre her şey yolunda :)

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Hayır, başlık da öyle bir şey ki, gerçek olduğunu öğrenince gerçekten üzüldüm ve geçmiş olsun dedim içimden ama adam neredeyse "Arkadaşlar, tırın altından yazıyorum, burası biraz karanlık. Sanırım birazdan ambulans gelir. Aha bir ışık..." diyecek

Bu konuda Karluk'a katılıyorum.Tamam kardeş geçmiş olsun da sanki adam bunu yazarken showa dönüştürüyormuş gibi yazıyor.Git dinlen arkadaş sana çarpan şey tır yani,tamam anladık geçmiş olsun da...Arkadaşlar ben trafik kazası geçirdim diyebilir kısaca,bu yaptığı bence olmadı.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Sayın üyeler,
kişi kaza geçirmiş ve o anda psikolojisi bozulmuş olabilir.O anda sorununu paylaşacak birini bulamadıysa,burada paylaşmayı uygun görmüş olabilir.
Konu direkt olarak bana adandığı için tartışmanın yönü değişmiştir.
Konuyu kapatıyorum.

Ekleme: 13 yaşında bir üyenin benim mübarekliğimi tartışması ise tamamen uygunsuzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.