İyinet 1. Geleneksel altın günü :)

0
Onaylı Üye
Üye
aynen acaba kızımın adı sevgimi olsa :)

0
Üye
Beni Listeden Silin Lütfen. buyuk ihtimalle iyinete bundan sonra girmeyecegim.
hakkım varsa benden yana helal olsun. hakkını helal edendende Allah Razı olsun.

0
Onaylı Üye
Üye
bu iş yatar baksanıza daha girmeden çıktı millet.arkadaşlar herkes kesin karar verdikten sonra başlayalım.şimdilik askıya alınması lazım.

0
Onaylı Üye
Üye
sanırım forumda bazı degişiklikler oluyor yönetim düzeyinde..

0
Onaylı Üye
Üye
Beni Listeden Silin Lütfen. buyuk ihtimalle iyinete bundan sonra girmeyecegim.
hakkım varsa benden yana helal olsun. hakkını helal edendende Allah Razı olsun.

Arkadaşımız listeden çıkartılarak liste 10 kişi ile sabitlenmiştir.

0
Onaylı Üye
Üye
bu iş yatar baksanıza daha girmeden çıktı millet.arkadaşlar herkes kesin karar verdikten sonra başlayalım.şimdilik askıya alınması lazım.

Bazı aksilikler olabilir bu düzenlenecek olan aktivitenin sonlanması anlamına gelmiyor. Bu tür aksilikleri çözüme kavuşturmak basittir.

Sonuç itibari ile liste 10 kişi ile sabitlenmiştir ve aktivitemiz devam ediyor.

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
çıkan çıksın kalan sağlar bizimdir. :) neyse arkadaşlar kim çıkıcaksa çıksın şimdiden bugün ödemeleri geçicez. Sonradan ben cıkıyorum paramı verin olmasın

0
Onaylı Üye
Üye
EFT/HAVALE fiyatını 12.00 itibari ile ilk mesajda görebileceksiniz arkadaşlar. Aceleye gerek yok:)

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama daha ilk günden cayma olması canımı sıktı benim.

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama daha ilk günden cayma olması canımı sıktı benim.

Bir arkadaşımız aktiviteyi başlamadan bırakmıştır. İlk gün bugündür. Bugünde herhangi bir bırakma söz konusu değil. Burada bir güven probleminiz var ise aktiviteye katılan arkadaşlara karşı bunu anlayabilirim.

Ben başka bir olumsuzluk göremiyorum. Aksine başarılı bir uygulama görüyorum. Bu kadar kısa sürede bu kadar üyenin bu denli organize olması ve bu aktiviteyi düzenlememiz bizim için bir artıdır.

Bu yararlı aktiviteyi bir arkadaşımızın görüşü üzerine yoğunlaşarak başarısız kılmak , pasifleştirmek düşüncesine karşıyım.

X
Xman
Misafir
Bu saatten sonra cayma yok, ben eft talimatını hazırladım fiyatın açıklanmasını bekliyorum.

Geri