İstediğiniz siteye link verebilirsiniz,böyle bir kısıtlamamız yok.Calvin hocam kurallar arasında unutulan bir şey var sanki...
Sponsor linkler dışında anasayfada veya konu içlerinden başka sitelere link verilmesinin hükmü nedir.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Hayırlı olsun.
Burak hocam fırtına öncesi sessizlik
Anahtar kelime zaten bu: "iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr "Kontrol sayfası ile ilgili bir sorum olacak. Anahtar kelime: "llhtnbşklhyktr"
Fakat arama linkine tıkladığımızda iyinet "2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr" olarak çıkıyor otomatik.
Tam olarak hangisi geçerli? teşekkürler.
Bir sitemle başvurdum.
Sormak istediğim bir kaç husus var.
1- Arama sonuçları "anahtar kelime" tırnaklı mı tırnaksız mı değerlendirilecek.
2- Arama sonuçlarında adres çubuğunda dil tr mi en mi olacak, bu seçim şu an baktığımda sıralmaya etki ediyor.
3- Yarışmaya son katılım süresi yok, tarih belirlenecek mi?
Aramanın yapıldığı internet gezginine göre de sıralama değişebilmektedir. Internet Explorer farklı, Chrome farklı bir sıralama sergiliyor. (üye girişi yapmadan tabiki)
Bu konuda da netlik getirilmeli.
Başvurular sadece e-posta ile yapılabilir.Ben 1 sitemle katıldım.Şimdi başka siteler için PM Atsam olur mu?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.