Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

İyinet Adminlerini Arıyor

chivasvien

Root
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Sayfamızın Yenilenicek olan Tasarımı ve Vizyonel yapısına uygun Adminler ile Görüşülecektir... Sayfamızı webmaster portalları arasında en üst sıraya taşımak adına tüm öneri tavsiye ve işbirlikler değerlendirilecektir. . .

ekyildiz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
10
moderatörün yönetimin değiştiğinden haberi yok mu :D iyinet bu kadar kötü bir duruma gelmiş olamaz arkadaş yönetimsel sıkıntıları bu kadar göstermeyin be :D

1sevda

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
45
yazan sıradan üye :) ilginç. acaba neden adminler açmadı bu konuyu.

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
moderatörün yönetimin değiştiğinden haberi yok mu :D iyinet bu kadar kötü bir duruma gelmiş olamaz arkadaş yönetimsel sıkıntıları bu kadar göstermeyin be :D
Haberim yok evet. Değişen bir kadro da görünmüyor şu an. @chivasvien'den açıklama bekliyoruz. Belki de forum satılmıştır duyurusunu yapmamışlardır.

---- Önceki mesajınıza ilave bir mesaj daha yazdınız ----

@kuzgun nedir hocam son durum?
Bir bilgim yok.

Son düzenleme:

UnPoo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
Yıllardır iyinet forumları takip ederim. Üyelik girişi yapayım veya yapmayım. Yalnız ben yıllardır hep iyinet için ülkemizde en iyi forum olmasını istedim lakin ne yönetimden ne üyelerden bunu göremedim.

Belki foruma ilk küsenlerden biri bendim. İnsanlar yardım istiyor yardım ediyorduk bir teşekkür yazmaktan aciz kalıyorlardı. İnşallah iyinet hak ettiği konuma yeniden yükselir.