Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyinet AYIN ÜYESİ ni seçiyor - Şubat 2008 adayınızı yazınız
selam iyinet ben angelo hesabımın şifresini unuttugum için firarın hesabından yazıyorum bu üstteki 3 arkadaşda dolandırıcı ben onlara öyle birşey söylemedim
Güzel yarış olmuş bir ara baktığımda grafix ve selim61 öndeydi. Hediyeden çok böyle birşeye layık görülmek çok güzel bir duygu. Hepinize çok teşekkür ederim.
Güzel yarış olmuş bir ara baktığımda grafix ve selim61 öndeydi. Hediyeden çok böyle birşeye layık görülmek çok güzel bir duygu. Hepinize çok teşekkür ederim.
Önemli olan katılmaktı mantığından git bence angelo,zaten sen bu tempo daha çok bu hediyeyi kazanırsın.O yüzden bu seferlik bana verdiğin için gerçekten çok teşekkür ederim.Zaten oyun biri benim,diğerlerinide arkadaşlara zorla verdirmiştim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.