realist için, Türkçe dilindeki yaklaşık 214.000 sonuçtan, 1 - 10 aralığı (). (0,08 saniye)
iyinet için yaklaşık 142.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,05 saniye)
googleturkiye için yaklaşık 15.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,23 saniye)
otoal için yaklaşık 29.700 sonuçtan 271 - 280 arası sonuçlar (0,43 saniye)
çok samimice soruyorum şimdi internetimiz zaten bu kadar yetersizken bu tür girişimler daha da engellemiyor mu daha kısa yoldan bilgiye ulaşmamızı ?
ben bu kötüdür yapmayın demiyorum çünkü internette kural yok. ama bunu iyi birşey gibi görmek , iyi bir şey gibi destek vermek ve helal olsun demek ...
sitem ediyorum size...
şimdi ben ve birkaç arkadaşım toplam 25-30 civarı aktif siteye aynı sistemi kursak , zamanla bu subdomainler başlarda çıkmaya başlasa arama sonuçlarında ne oalcak ?
bunu bütün herkes yapmaya başlayınca ne olacak ?
sorular sorular...
kim kimin ne kadar haklı olduğunu biliyor. bakalım her şeyi zaman gösterecek.
iyi çalışmalar.
iyinet için yaklaşık 142.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,05 saniye)
googleturkiye için yaklaşık 15.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,23 saniye)
otoal için yaklaşık 29.700 sonuçtan 271 - 280 arası sonuçlar (0,43 saniye)
çok samimice soruyorum şimdi internetimiz zaten bu kadar yetersizken bu tür girişimler daha da engellemiyor mu daha kısa yoldan bilgiye ulaşmamızı ?
ben bu kötüdür yapmayın demiyorum çünkü internette kural yok. ama bunu iyi birşey gibi görmek , iyi bir şey gibi destek vermek ve helal olsun demek ...
sitem ediyorum size...
şimdi ben ve birkaç arkadaşım toplam 25-30 civarı aktif siteye aynı sistemi kursak , zamanla bu subdomainler başlarda çıkmaya başlasa arama sonuçlarında ne oalcak ?
bunu bütün herkes yapmaya başlayınca ne olacak ?
sorular sorular...
kim kimin ne kadar haklı olduğunu biliyor. bakalım her şeyi zaman gösterecek.
iyi çalışmalar.