İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet.com subdomain linkleri

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
realist için, Türkçe dilindeki yaklaşık 214.000 sonuçtan, 1 - 10 aralığı (). (0,08 saniye)
iyinet için yaklaşık 142.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,05 saniye)
googleturkiye için yaklaşık 15.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,23 saniye)
otoal için yaklaşık 29.700 sonuçtan 271 - 280 arası sonuçlar (0,43 saniye)

çok samimice soruyorum şimdi internetimiz zaten bu kadar yetersizken bu tür girişimler daha da engellemiyor mu daha kısa yoldan bilgiye ulaşmamızı ?
ben bu kötüdür yapmayın demiyorum çünkü internette kural yok. ama bunu iyi birşey gibi görmek , iyi bir şey gibi destek vermek ve helal olsun demek ...
sitem ediyorum size...
şimdi ben ve birkaç arkadaşım toplam 25-30 civarı aktif siteye aynı sistemi kursak , zamanla bu subdomainler başlarda çıkmaya başlasa arama sonuçlarında ne oalcak ?
bunu bütün herkes yapmaya başlayınca ne olacak ?
sorular sorular...
kim kimin ne kadar haklı olduğunu biliyor. bakalım her şeyi zaman gösterecek.
iyi çalışmalar.

K

K-G

Misafir
iyinet spam yapıyor ve çok güçlü olduğu için tolere ediliyor, banlanmıyor.

rahatsız olanlar link vermesinler, google'a şikayet etsinler, bu kadar basit. bu arada şikayet etseniz dahi sonuç alamazsınız, google şikayetleri kendi algoritmasını güncellemek için kullanıyor, şu ana kadar google sadece manuel olarak bir kaç site sildi, iyinet'e dokunmaz.

ben iyinet'in yaptığını tasvip etmiyorum ve birgün eninde sonunda banlanacak o sub'ları, ama helal olsun yapana da, çocuk çalışmış yapmış, hit de çalar herşeyi de, siz daha iyisini yapın üste çıkın.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
K-G' Alıntı:
iyinet spam yapıyor ve çok güçlü olduğu için tolere ediliyor, banlanmıyor.

rahatsız olanlar link vermesinler, google'a şikayet etsinler, bu kadar basit. bu arada şikayet etseniz dahi sonuç alamazsınız, google şikayetleri kendi algoritmasını güncellemek için kullanıyor, şu ana kadar google sadece manuel olarak bir kaç site sildi, iyinet'e dokunmaz.

ben iyinet'in yaptığını tasvip etmiyorum ve birgün eninde sonunda banlanacak o sub'ları, ama helal olsun yapana da, çocuk çalışmış yapmış, hit de çalar herşeyi de, siz daha iyisini yapın üste çıkın.

katılıyorum.

K

K-G

Misafir
Ole degil iste!.. Turk internetini ddos yapmaya calisan sorunlu kisilikli lamerlar kirletiyor. Yukaridaki linke bir bakiver, adam 974 link almis. Bu gayet titiz bir calisma bence. Bu yonune helal olsun diyorum ben. Kiskanmaya gerek yok. Sen biliyormusun bu sitenin sahibi ddos'lardan kurtulabilmek icin ne kadar basi agridi ve agriyor, kendisine server alabilmek icin neler yapti ve yapiyor? isin baska yonlerini de dusunmek lazim. Bana gore rekabetci davrandigi icin helal olsun, cunku en azindan sizin gibi adamlari atesliyor ve rekabet ortami yaratiyor.

Haa, isin bir de diger yonune bakalim, yaptigi subdomain spam'i cogu yerde ise yaramaz. En azindan guclu kelimelerin oldugu yerde, rekabetin oldugu yerlerde.

iyinet.com ne sunuyor ziyaretciye? oyundur, chattir, mp3'tur, kildir, yundur ...vs seylerle ilgili linkler sunuyor cunku talep var. Bilgi sunmuyor, cunku talep yok. Hatta bu forumlarda dahi google adina dise dokunur bir bilgi bulamazsin, iyinet dahil kimsenin bisi bildigi yok burada.

kisaca, talep ne ise onu sunmaya calisiyor ve yaptigindan dolayi yargilayamazsiniz ve bence gayet de basarili yaptigi iste.

sence turkiye'den adam gibi site cikar mi? en cok ziyaret edilen haber sitesine bak:

Moderatör tarafında düzenlendi:

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
K-G,

iyinet.com dan talep edilen birşey yok. iyinet sadece arzı zorunlu kılıyor. bir işletmeci olarak ki işletmeci olmaya da gerek yok... ziyaretçi ne istiyor ne buluyor, sonuçtan memnun mu, talep ne demek, arz ne demek bunlar hakkında yeterince bilgim var. Google zaten bir site arama sitesi... üstüne site arama sitesinden aratıp tekrar bir arama(süzme) işlemi yapılmış siteye gidiyorsun. ordan da gene arama yapmanı gerektirecek siteler çıkıyor ya da hiç site linki olmuyor.

yakında iyinet google dan banlenecek diye düşünüyorum.

bu arada işini çok iyi yapan türk siteleri de var. Satıştan aşka, itiraf.com undan kamu sitelerine kadar sadece benim bildiğim onlarca kaliteli site var. benzer konulu yabancı siteleri gezersen yine benzer konulu iyi Türk siteleri kadar özenilmediğini görürsün. tabi bu ayrı bir konu...

nedo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunun basit bir yolu var. Eğer şikayetci iseniz iyi net' ten nedeni ile birlikte google a yazarsınız gerekeni yapılır. (Tabi eğer ortada yapılacak bir şey varsa.)

K

K-G

Misafir
ayhan peker' Alıntı:
Biraz saygili konusmakta yarar var bence. "Sizin gibi adamlari atesliyor" kelimelerine pek katilmiyorum acikcasi. Ne yani simdi herkes oturup binlerce subdomaini bir program vasitasi ile hazirlasin mi yani?
Burada kimse o 974 linki elestirmis degil.

ddos veya lamer le neyi kastettigini anlamis degilim acikcasi K-G. veya "sorunlu kisilikli lamerlar" der iken umarim beni kastetmemissindir. Bir aciklama getirir isen bayagi sevinirim.

Senin gibi adamlari atesliyor derken: kaliteye onem veren ve birseyler uretmek isteyen genc webmaster'lari atesliyor, onlari daha iyisini yapip one gecebilmek icin motive ediyor demek istyedim.

ddos kelimelerini sanirim anlamissindir, lamer'larin baslica oyuncagidir, sen de oynuyorsan o oyuncaklarla lamer'sindir, oynamiyorsan degilsindir ;)

Elestirmekte haklisin tabii ki, iyinet'in bu forum sayfalarinda bile adsense adina yaptigi bisuru spam var, navbit navigation icine konulan KW'lere bak, onlar da spam. Ama derecesi dusuk iste, en azindan tiklayin falan demiyor reklamlara.

Talep'le ilgili konuya gelince, anladigini soylemissin ama anladigini sanmiyorum. ben anasayfa'da bulunan mp3 ...vs linklerden bahsettim, subdomainlerden degil. senin kendi sitende de bu tip linkler var. sana talep ne demek gostereyim mi arkadas, bak su linke:
http://www.aramanet.com/directory.ara

google'a report etmekle hicbisi kazanamazsin, google manuel olarak site silmiyor, report'dan gelen mailleri de algoritmasini guncellemek icin kullaniyor genelde. haa, ama bu isin baska yollari var, ben acikcasi neyden rahatsiz oldugunu anlamadim, istersen bana email at: [email protected]

K

K-G

Misafir
yaaa, ne seni ne siteni elestirdigim var, kullanicilarin onlari ariyormus iste, ben de o kelimeler arayan kullanicilarla interneti gelistiremezsin diyorum. turkiyenin en cok ziyaret edilen haber site: www. haberturk.com, gir ve haberlere bak, seviyesizlige bak, yayinliyorlar haberin var mi????????? niye, talep boyle cunku!

karamarliga gerek var, sizin ulkede internete ne zaman baslandi bilmiyom ama benim ulkemde seneler oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
B

Bedavalar-Net

Misafir
Lütfen konusmalariniza dikkat ediniz.Kisisel tartismalarinizi baska biryerde halletmeniz daha iyi olucaktir.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lütfen kişisel tartışmalarınız için msn veya email adreslerinizi kullanın!
Hakarete varan ve konu başlığından uzaklaşan mesajlarınız uyarı olarak silinmiştir.

.Onur.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
DDOS (Distributed Denial of Service): On the Internet, a distributed denial-of-service (DDoS) attack is one in which a multitude of compromised systems attack a single target, thereby causing denial of service for users of the targeted system. The flood of incoming messages to the target system essentially forces it to shut down, thereby denying service to the system to legitimate users.

http://searchsecurity.techtarget.com/sDefinition/0,,sid14_gci557336,00.html

Lamer ("Leymır" diye okunur): Hazır programları/scripleri kullanıp zarar vermek amacıyla internet üzerinden h.a.c.k/c.r.a.c.k tarzı işler yapan, genellikle yapacak doğru dürüst başka bir şeyi olmadığından canı sıkılan insan tipi. Bu DDoS saldırılarını yapanlara lamer diyebiliriz mesela...

Not: DDoS tanımını Türkçe'ye çevirebilecek olan varsa çevirsin, ben çok uykuluyum şu anda pek halim yok :rolleyes:

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence bu olayin cok büyük yanlışı şu , iyinet araya girmez ise iyinetin siralamasinda sonucnu olan site belki de google olcülerine göre daha önde olacaktir. iyinet bunu bozsmakta bence ve de iyi yapmiyor adina yakisir hareket etmiyor. iyi degilde kotu net olsa idi neyse de, google arama sonuclarini kendi lehine cevirmekle kalmayip hic ilgisiz icinde sadece spam olarak keyword gecen sitelere hit göndermekte, ve boylece esas sitelere kotuluk etmektedir.

varsa yanlisim soyleyin, olay budur

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrica 1-2 yil once buna benzer hareket eden bir rus sitesi vardi, sonucta site kapandi ve tazminata mahkum oldu bir ufak not olarak hatirlatayim

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar detay istemişisiniz ozelden rusyadaki olay hakkinda ama çok detayi hatirlamiyorum, ama site aynen buna benzer bir yol ile tüm ziyaretçileri kendine çekiyordu, o konuda gerçekten içeriği olmamasına rağmen her aranan şey o sitede varmışçasına sonuç veriyordu, yani şu anda iyi netin her sonuçta en önlerde çıktığı gibi bir olay, gerçi sitelere link veriyor iyinet ama bence yinede bu olay aynı kapsamda.
gerçekten içeriği o olan siteye yönlendirmiyor misal bir örnek

akrep burcu özelliklerini arayan biri o safyada sırf benim sitemde akrep adı geçtiği için programlama sitesine gidiyor bunun anlamı var mı size, resmen saçmalık

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben çoçuk sitesi yapsam ve iyinete saks mex filan fistik doldursam tanıtıcı bilgilerimi düşünün artık degilmi rezaleti, iyinet sitelerin içeriğini indekslemedigi icin dogru yapma orani kişilerin verdiği bilgiler ile sınırlı, eee biliyorsunuz ilk sıralarda evli kadınlar dul kadınlar yok azmış liseliler gibi içeriği bu olmayan bir suru site en başta

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yahu bakıyorum da onca konu hala devam ediyor, yönetimden herhangi bir tepki yada işlem gelmemiş!?

Bence burdakiler kendi kendine konuşuyorlar, bende dahil...

Rahatsız olan iyinet' le alakasını kessin diyorum ben. Hem forum hem sayaç hertürlü aktivitesinden çeksin gitsin olmayanda konuşmasın. Boşuna onlarca yazı, onlarca düşünce +(bu da onlardan biri, istemdışı verilmiştir orası farklı bir konuya intikal eder)

Cümneten kolay gelsin...

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
i n t e r n e t

insan nefret tatsızlık entrika -net

kuralsızlık kazanmaktadır arkadaslar!!!

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herseyin bir otoritesi vardir internetin de bellli basli birkac otoritesinden biri google dir, simdi onlemini alarak sonradan uzulmemek daha mantikli degilmi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.