- Reaction score
- 1
Yanlış iban numarasına gönderildiyse hata yanlış gönderendedir tekrar göndermesi gerekiyor. Ben de yanlış iban numarasına göndermiştim para geri gelmişti. Belki banka ile görüşüp ya da gönderdiği kişinin bilgilerine bir şekilde ulaşıp geri isteyebilir.
Başka çözüm yolu yoktur bunun.
Ek olarak yönetimi suçlamadan önce biraz daha dikkatli ve sabırlı olmak gerekiyor bana göre. Hatayı ilk önce kendimizde aramalıyız sakin kafayla.
Merhabalar, evet yalnış numara yapılmıştır hata tarafımdan olmuştur, fakat loglardada olduğu gibi arakadaş özellikle dekont istemiş dekont yolanmış sonra tşk etmiş, 3 gün tarafıma dolandıırıcı denmiş " ganyeto " arkadaş sağolsun ilgilendi 3 lü konuşma yapıldı, Bankayı ara dedi arkadaşa oda aradı dedi bize iban yalnış. Hatta arkadaşımızda msn logları mevcut deildi bu aşağıda verdiği goruntuyu ben kendisine verdim, Benim herhangi kötü bir niyetim yok. Hata bende olabilir Arkadaş konuşmalarda 3 lü konuşmalarda bütün hata sende bana 45 TL yollayacaksın , 50 istemediğime şükret diyor...
tarsustasarım ilkeli ve dürüst ticaret yapan bir arkadaşımızdır. Söz konusu tutara tenezzül edecek biri değildir, konu tatlıya bağlanırsa sevinirim.
Konuda büyültülecek birşey yok, ortada bir hata söz konusu, bu hata gönderene aittir.
Gönderen Bankayı arayıp ödemeyi geri hesabına alabilir ve tekrar doğru hesaba yollayabilir. Ödemeyi geri alamaz ise, yinede tekrar ödeme yapması
gerekmektedir.
Bankayı aradım gereken yapıldı şubeye gitmem gerekiyormuş, Rusyada olduğum için dönüşümde gidecem arkadaşın zararını giderecem.
Hata gönderen Arkadaş Yazmışlar Buyrun Arkadaş Yaptığı Hatasının Fotoğrafı Burdadır
ilk foto benim doğru iban verdiğimdir. ikinci foto ise bana yolladığı dekontun fotoğrafıdır
Ekleme: Arkadaş iban numarasını 3 yazacağı yerine 2 yazmıştır.
Bu yukarıdaki fotoyu arkadaşa şimdi ben verdim. benim herhangi kötü bir niyetim yok konuda anlaşılması gereken şeyin yapılan hatanın tek taraflı olmamasıdır, Israrla istenileden dekont gonderildikten sonra tmm denilip 3 gün bu arkadaşa dolandırıcı diye seslenip sonra aa sen ibanı yalnış yazmışsın demek değildir.
Kaldıki bu arkadaşın hata tek bende gibi 43 TL olan ödeme yerine sen bana 45 TL yollayacaksın 3 gün uğraştırdın beni, 50 demediğime şükret. Seni mahkemeye versem şole bole olur tarzı yaklaşımlarını teyit edebilen olacağını sanmıyorum.
Ben pazartesi bu arakadaşın ödemesini yapacaktım haklıdır mağdur olmasın diye ama bu laflardan sonra aşağılamalardan sonra msn görüşmelerinde, arkadaşında olayda hata payı olduğu kanaatindeyim, bankaya bilgi alacağım ödeme tarafıma iade edilince bu arkadaşın ödemesini yapacağım diye düşünüyorum,
Tabi sizlerin fikrinide almak istiyorum..
Saygılar..