- Reaction score
- 122
8 kişi olduk hadi girin
awp'den başka el oynanırsa geliriz.
ne selam vercem sana ya sponsor oldun diye kendini kral sandın beni hiç tanımadan ukalasın , dikbaşlısın dedin bide selam bekliyo yaArkadaşlar Lütfen Seviyeli Olalım Serverda Ne Olursa Olsun Oyun İçin Birbirimizi Kırmaya Gerek Yok.
Şunu Anladım
İşine Gelip ve işine yarayınca konuşup muhatap olunuyor.İşine Gelmeyen birşey olunca da slm ı sabahı kesiliyor.
Şimdi Yazacaklarımdan Belki Sallıyor Bu diyeceksiniz.Ben Kimsenin Arkasından Konuşmam.Ve Açık Sözlü Olurum.Bu bahsettiğim Yukarıdaki davranışda da Peep* Arkadaşımızı Kastediyorum.
Adminliği Yazılıncaya Adminlik YAzıldıktan sonrada muhabbet ediyor,Post atıyordu.Ama Adminliği silinince Kötü Olan Biz olduk.Ne post var ne msn den yazıyor.Birşey Demiyorum Bu Konuda Bütün Yorumum Budur !!!!!!
Sen ilk önce haddini bil be bi cs sponsorusun diye burda sana ahkam kesmeArkadaşlar Lütfen Seviyeli Olalım Serverda Ne Olursa Olsun Oyun İçin Birbirimizi Kırmaya Gerek Yok.
Şunu Anladım
İşine Gelip ve işine yarayınca konuşup muhatap olunuyor.İşine Gelmeyen birşey olunca da slm ı sabahı kesiliyor.
Şimdi Yazacaklarımdan Belki Sallıyor Bu diyeceksiniz.Ben Kimsenin Arkasından Konuşmam.Ve Açık Sözlü Olurum.Bu bahsettiğim Yukarıdaki davranışda da Peep* Arkadaşımızı Kastediyorum.
Adminliği Yazılıncaya Adminlik YAzıldıktan sonrada muhabbet ediyor,Post atıyordu.Ama Adminliği silinince Kötü Olan Biz olduk.Ne post var ne msn den yazıyor.Birşey Demiyorum Bu Konuda Bütün Yorumum Budur !!!!!!