Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir kişiden daha 1.6 isteği gelmiş.
3 arkadaşta hiç gereği yok demiş=D
Oylama sanırım pazartesiye kadar devam edecek.
Ben Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe online olamayacağım seminer var ve sanırım baya ağır geçecek ama beni bekleyin sakın server açılınca önce ben bir tozunu attırayım ortalığın=D
Sorun değil server biz niyetine girdikten sonra.
Ama pazartesi hazır olacağını belirtmiş hasan.
Ha olmazsa bile problem değil canı sağ olsun mutlaka çözüm yolları bulunur.
Bakıyorum Ortalık Kızışıyor Daha Server Açılmadan Cs 1.6 Olsa Şuan Açabilirim Sorun Değil Cs 1.5 Olunca Dosyalarını Hazırlamam Lazım crack vs ayarlamam lazım o yüzden.Cs 1.6 Olsa Hemen 2 Dk için Online
Zaten bende merakla bekliyorun anket sonuçlarını kaç kişi oy kullanacak acaba diye.
Mesala şimdi baktım. 15 kişi oy kullanmış. 13 tanesi 1.5 demiş 2 tanesi ise 1.6 yani demekki şimdi bir server açılsa serverda aktif olarak oyun oynayacak kişi sayısı 15 kişi.
Biraz bekleyelim bakalım anket sonuçları ne olacak.
Server yoğunluğuda ona göre olur kapasiteyi ayarlayarak hem maliyettende tasarruf yapılmış olur.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5