İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet e üye olmak neden bu kadar zor

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
davetiye bulmak zor değil, kolay. ben bana özel olarak mail atan 2 kisiye davetiye yolladım sahsen. attıkları mail su sekilde değildi:
selam bana davetiye at
foruma neden üye olmak istediklerini, simdiye kadar hangi projelerde bulunduklarını yazmıslardı. çok mutlu oldum, o andaki hissimi tarif edemem. anında davetiyelerini yolladım. bu zamanda hiç bir seye kolay ulasılmıyor. ekmek aslanın ağzında, neden üyelik kolay olsun ki. bir seyi basarmak isteyen kisi zaten basarır. sadece azmetmek gerekiyor tabi.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
davetiye bulmak zor değil, kolay. ben bana özel olarak mail atan 2 kisiye davetiye yolladım sahsen. attıkları mail su sekilde değildi:

foruma neden üye olmak istediklerini, simdiye kadar hangi projelerde bulunduklarını yazmıslardı. çok mutlu oldum, o andaki hissimi tarif edemem. anında davetiyelerini yolladım. bu zamanda hiç bir seye kolay ulasılmıyor. ekmek aslanın ağzında, neden üyelik kolay olsun ki. bir seyi basarmak isteyen kisi zaten basarır. sadece azmetmek gerekiyor tabi.

nasıl hak eden giriyor hak etmeyen dışarda kalıyorsa ..

girdikten sonra

hak eden kalmalı hak etmeyen gitmelidir ?

buna biraz daha özen göstermek lazım .

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
''ekmek aslanın ağzında, neden üyelik kolay olsun ki.''

şu cümledir alakası..

girmek zorsa eğer bunun girdikten sonra şartlarını yerine getirmek gerkecektir.Gerektirilmelidir.

Son günlerde Çok fazla seviyesiz insan görmekteyim.

İnsanların kişiliklerine söz söyleme hakkını onlara kim veriyor ?

tartışma adabını bilmeyen adamın ne işi var iyinetde ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
''ekmek aslanın ağzında, neden üyelik kolay olsun ki.''

şu cümledir alakası..

girmek zorsa eğer bunun girdikten sonra şartlarını yerine getirmek gerkecektir.Gerektirilmelidir.

Son günlerde Çok fazla seviyesiz insan görmekteyim.

İnsanların kişiliklerine söz söyleme hakkını onlara kim veriyor ?

tartışma adabını bilmeyen adamın ne işi var iyinetde ?
davetiye verilen kisilerin kisiliklerini bilmek için müneccim olmak lazım. henüz öyle yetenekleri yok sanırım moderatör ve adminlerin. kendilerine sorabilirsin bana değil. ayrıca sorununun bu konu ile alakalı olduğu düsünmüyorum halen.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
davetiye verilen kisilerin kisiliklerini bilmek için müneccim olmak lazım. henüz öyle yetenekleri yok sanırım moderatör ve adminlerin. kendilerine sorabilirsin bana değil. ayrıca sorununun bu konu ile alakalı olduğu düsünmüyorum halen.

sorunum yok.. sorum hiç yok .. :)

ben şunu anlatmaya çalışıyorum

nasıl girmek zor ise buraya ..yani girmeyi hak etmek için birşeyler yapmak gerekiyorsa

burada kalmak içinde birşeyler yapmalı..

yanlış yapanıda yollamalı ki buranın kalitesi artsın ..

hadi bilemedin aldın diyelim... yollamak çok mu zor .. ayrıca size değil sözüm .

genel bir sorun bence bu .

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
davetiye kolaylaşırsa foruma dolandırıcı dolar aynı kişinin 5-10 üyeliği olur
önüne geçilmez. ama bence içerde cezalandırmalarda az. forumda dolandırıldığı anlatan bir sürü arkadaş var. ama karşı tarafa yaptırım yok yada az. bence üyeliği kolaylaştırmak bi tarafa davetiye hakkı da çok kolay elde edilmemeli.

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
cevize üye olmuştuk bir projemiz vardı baktık cevizde visual basic bölümünde bir çok programcı arkadaşımız konu açmış biz bu kadar program yazıyoruz kime satacaz nası satacaz hangi firmaya baş vurucaz diye bas bas bağırıyorlardı bizde projemiz dahilinde bu arkadaşlarımızın açtığı konuya buyrun bizimle bağlantı kurun yazılım projelerinizi değerlendirelim gerekirse firmamız üzerinden yazılımlarınızı satalım dedik (tabiki imzalı sözleşmeler ile)

sağolsun ceviz personelinden biri bu yazdığımıza karşılık bizi banladı ve üyeliğimizi sildi gerekçede bu yaptığımız reklammış :) gerçekten çok komik gelmişti bu davranış şekli. mailde attık üyeliğimizi açmaları konusunda yalvarmak için değil forumunuzda bu kadar programcı insan bişeyler yapıp bu emeklerinden kazanç sağlamaya çalışırken siz onların önünü kesiyorsunuz diye muhattap bile almadılar bizi :)

bu olaydan sonra üyesinin önünü kesen foruma neden üye olalımki dedik zaten yazmıyorduk forumlarda şu an iyinet dışında bir forumda yazmıyoruz reklam yapabiliyor olmamızdan değil ancak iyinet webmaster forumları arasında bizce en iyi platform

amacı insanları birleştirmek olan bir forumda her yazılana reklam deyip o üyeyi silmek o foruma bir şey kazandırmaz kaldı ki bildiğim kadarı ile sanırım şu sıralar ceviz üye bulma problemleri yaşıyor çok yerde reklamlarını görüyoruz ancak iyinetin reklama ihtiyacı bile yok bu foruma üye olupta kolay kolay ççekip giden insanlar olduğunu sanmıyorum.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
zor değil ama böyle düşünülmesi güzel. arada inceliyorum istek bölümünü diğer forumlarda mod olanlar istek yapıyor.. hatta bana kalsa dmoz gibi yapalım..
insanlar birbirlerini tanıdığı için de forumdan geçiş yapılmıyor sanıyorum. r10 ilk üyelerindenim, sahibini de çok sevmeme rağmen angelo yüzünden bırakmıştım orayı. geçenlerde birkaç yazı yazayım dedim, nevrim döndü. hem çok kalabalık, hem kim kimdir anlayamadım..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
pigeon ben r10'a girmiyorum, ilk açıldığında belki postlarım vardır. yanlış hatırlıyorsun sanırım.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
zor değil ama böyle düşünülmesi güzel. arada inceliyorum istek bölümünü diğer forumlarda mod olanlar istek yapıyor.. hatta bana kalsa dmoz gibi yapalım..

Davetiye sistemi çalışmıyor, bir sürü gizli davetiye gönderimi var.

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bana Kalsa da Forumda emeği Çok ve Güvenilir Arkadaşlar Davetiye İstek Bölümünü incelesin Sürekli. Sadece Onarın Uygun Buldukları kişilere Sadece o Kişiler Davetiye Göndersin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5