Öneri İyinet En İyi Konu Yarışması

1
Onaylı Üye
Üye
İyinet'in canlanması açısından böyle bir yarışma yapılabilineceğini düşündüm.
İyinet en iyi konu yarışması yapılarak İyinet'in farkı bir kez daha ortaya konulabilinir.
Yorumlarınızı alayım?Yöneticiler ve sevgili üyeler bu konu hakkında ne düşünüyor?

0
Onaylı Üye
Üye
Olabilir çünkü forum çok sıradan gidiyor.Bence buna benzer bir kaç yarışma ile foruma canlılık getirilebilir.

Onaylı Üye
Üye
forumun feri gitmiş, ayakta tutmaya çalışıyoruz
yapılabilir, her konuun yönetim onaylı olmasına gerek yok, hediye için bi sponsor bulunur illaki

0
Onaylı Üye
Üye
Bilemiyorum. İyi konuların paylaşılması için ille yarışma mı olmalı? Ödül mü olmalı?

Her şeyin karşılığı mı olmalı?

Onaylı Üye
Üye
forumdaki hediyeli yarışmalara bile ite kaka üye getiriyoruz, en iyi makale yarışması adlı bir konunun hediyesi +rep dersen kimse gelmez, burası forumtr değil. illaki paralı bişeyler olmalı yoksa kimse gelmez toprak.

0
Onaylı Üye
Üye
Bazen rep için konular açılıyor. Uzaktan sırıtıyor "ben rep için açılmış bir konuyum" diye. Bu kez de ödül için açılmış konular olacak. Ödülünü alan da gider zaten.

Bence amaç canlandırmaksa daha farklı adımlar atılmalı.

0
Onaylı Üye
Üye
Aslında burada herkes iyi olduğu, yararı olacağını düşündüğü konuları zaten açıyor. Ama ucunda bir ödül olduğunda konu sayısının bir nebze de olsa artacağını düşünüyorum , ama değmez uğraşmaya...

Bilemiyorum. İyi konuların paylaşılması için ille yarışma mı olmalı? Ödül mü olmalı?

Her şeyin karşılığı mı olmalı?

Doğru olan bu ama herkes öyle düşünmüyor..

1
Onaylı Üye
Üye
Keşke herkes sizin gibi düşünse,karşılıksız bir şey yapılmıyor artık,adam İyinet'te mi paylaşım yapsın yoksa kendi sitesinde mi?Bu yüzden böyle bir yarışmanın olması gerekir diye düşünüyorum.Hem böylece forum da canlanır.

1
Onaylı Üye
Üye
Düzenlemek istediginiz bi yarisma varsa kendiniz düzenleyebilirsiniz Eif adli isimli üyemizin yaptığı gibi.
Tabii ki ilgiye göre yönetim gereken desteği gösterecektir.

1
Onaylı Üye
Üye
Boş bir zamanımda jüri-sponsor bulmaya çalışırım,anlaşılan bu iş üzerime kalacak :)

Geri