İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet film mi çekiyor artık hemde baş aktor depresan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Hop hooop Genel moderator ranklı zat depresan efendi.

Sen forumun işleyişi ile ilgileneceksin kafana göre konu kilitlemek, yada konu yasaklayıp banlamakla tehtidler ne oluyor kardeşim.

Sürüye çoban koymadılar seni Genel Moderator rütbesine sahip olman senin kişileri banla tehtid edebileceğin veya anlamsızca konular kitleyebileceğin anlamını taşımıyor.

Bu bugün 2 oldu biri seni durdurmazsa artık kendi konularını açıp kilitler kendini tehtid edersin egolarını tatmin edebilmek adına milleti forumdan uzaklaştırmayı bırak soğutma.

http://forum.iyinet.com/google-opti...timization-icin-gerekli-program-arsivlik.html

Adam hak arıyor konuyu kilitleyip şu konudaki vatandası uyaracağına biryerlerine 2 gündür sallamayan birilerine prim yaptırıyorsun Reporttada belirttim buradanda söylüyorum.

O konuda aralarında halledecek olsaydı vatandaş İyinet desteği almak için konu açıp hak aramazdı.

http://forum.iyinet.com/sirket-tani...-yatirmayin-konumun-cevabi-5.html#post1114888

Bu konuya tavrın tepki ne olacak emin ol hiç önemi yok süresiz bana kadar yolu var!

Bunlarda dolayı bir iyinet üyesi olarak KINIYORUM, senin gibilere yakısmıyor forumun işleyişine hizmet etmek.

ve bunlara mağruz kalan kişiler hala sessiz kalabiliyor ne kadar uysal, puskun üyeler`iz dimi :)

İyi forumlar.

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
Forumun düzenini eleştirmek size kalmadı.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5

Aslında bakarsak sizden çok daha prestijli bir üye.Ancak bu forumun her üyesi bu düzeni eleştirebilme hakkı var.Çünkü iyinetin müşterileri biziz vede eleştirme hakkımız her zaman var

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Kime kaldı ?
Senin görevinse seni göreve davet ediyorum.
Değilse bu konuda fikir yürütmek sana hiç kalmadı.

Bu arkadaşın analizini ikinci linkten ve pofpof konusundan yapabilirsiniz. Daha çok yeni aklı almıyor şimdi

H

halilarici

Misafir

Sen forumun işleyişi ile ilgileneceksin kafana göre konu kilitlemek, yada konu yasaklayıp banlamakla tehtidler ne oluyor kardeşim.

Sürüye çoban koymadılar seni Genel Moderator rütbesine sahip olman senin kişileri banla tehtid edebileceğin veya anlamsızca konular kitleyebileceğin anlamını taşımıyor.

Bu bugün 2 oldu biri seni durdurmazsa artık kendi konularını açıp kilitler kendini tehtid edersin egolarını tatmin edebilmek adına milleti forumdan uzaklaştırmayı bırak soğutma.

http://forum.iyinet.com/google-opti...timization-icin-gerekli-program-arsivlik.html

Adam hak arıyor konuyu kilitleyip şu konudaki vatandası uyaracağına biryerlerine 2 gündür sallamayan birilerine prim yaptırıyorsun Reporttada belirttim buradanda söylüyorum.

O konuda aralarında halledecek olsaydı vatandaş İyinet desteği almak için konu açıp hak aramazdı.

http://forum.iyinet.com/sirket-tani...-yatirmayin-konumun-cevabi-5.html#post1114888

Bu konuya tavrın tepki ne olacak emin ol hiç önemi yok süresiz bana kadar yolu var!

Bunlarda dolayı bir iyinet üyesi olarak KINIYORUM, senin gibilere yakısmıyor forumun işleyişine hizmet etmek.

ve bunlara mağruz kalan kişiler hala sessiz kalabiliyor ne kadar uysal, puskun üyeler`iz dimi :)

İyi forumlar.

Evet hocam size katılıyorum.Ben konumu yanlış yazdığım ve kapatmaları için reportladım.Ceza vermiş bana.

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Bir sorun varsa adminlere ;)
Bak o bizim aklımıza gelmedi bu kadar düşünmüşsün bize akıl vermek yerine kendin at Adminlere PM yi.

Açık ve net konularda kimsenin kulağına fısıldamak gibi bir alternatif türetmiyoruz kendimize.
Mümkünse sende Esra Ceyda kardeşler karakterini bu konu içinde canlandırma istersen ciddi bir konu da bulunuyorsun.

HoffnungTR

0
Yasakli Uye
Reaction score
5

İyi forumlar.
Evet haklısınız hocam:alkış: İyinet tescilli bir marka ise bu gibi durumlar iyinet'e yakışmayan hal ve tutumlardır. :eek:lmadı::eek:lmadı::eek:lmadı:

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bak o bizim aklımıza gelmedi bu kadar düşünmüşsün bize akıl vermek yerine kendin at Adminlere PM yi.

Açık ve net konularda kimsenin kulağına fısıldamak gibi bir alternatif türetmiyoruz kendimize.
Mümkünse sende Esra Ceyda kardeşler karakterini bu konu içinde canlandırma istersen ciddi bir konu da bulunuyorsun.

Çok güzel cevap yazmışsınız hocam.Herhalde bu cevaptan sonra konuya yazma cesaretini bulamaz ping arkadaşımız :)

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Konuyu inceleyip cevap olarak atıcam verilen cezaları.

Ekleme: depresan 5 gün yetkilerinden mahrum bırakılmıştır.
5 gün sonra görevine daha sağlıklı devam edecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.