İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Günaydın Başlığı

Deepanti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Günaydın.Biraz geç kaldım ama biraz soğuk bir şeyler içelim kahvaltıdan sonra
Buyrun.

2265400.jpg

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Kahvaltıdan sonra bu içilir mi ya? Yapılacak en güzel şey uyumaktır.

Haydi hep beraber uyuyoruz.

uyku4.jpg

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Evet. depresan suçludur. Çok konuşuyor uyuyamıyoruz.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Geçmiş oldun hepimize. Ben de hastayım. En kötüsü bugün SEO sunumum var ve sesim çıkmıyor. Sabahtan içmediğim bir şey kalmadı :(

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
evet planım tıkır tıkır işliyor, önce baylakost'u hasta ettim, daha sonra bylakost eife özel mesaj attı ve hastalığı ona bulaştırdı, loiyi ben hasta etmedim, belki onu eif hasta etmiştir.
günaydın mı desem iyi uykular mı desem bilemeidm. öööyle ortada kaldım .........gibi
en iyisi uyumak, yarın baya bi işim var, işyeri inşaat halinde, rebuild yapmaktalar. gerçi bizi ilgilendiren kısmı tam olarak başlamadı ama yine de yoruluyoruz. işler de kesat zaten. gidip geliyoruz şimdilik. yaptığımız pek bişey yok aslında. ama ben bugün çok yoruldum. reyon ayarlamaları falan... zorlu süreçlerden geçiyoruz. içimizdeki parazitleri öğreniyoruz falan. hade herkese günaydın bana iyi uykular.

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
günaydııın :)yağmurlu iğrenç bi hava var ve dershaneye gidicem birazdan :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5