İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet ile Geçen 1 Yılım

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
17 Eyül 2010 tarihinden beri yayında olan BarışBey adlı üyeliğim bir yılı geride bırakmak için gün sayıyor.” Kardeş bu konuyu açmak için 17 Eylül’ü bekleyemedin mi?”diye soranlar olabilir.O tarihte okul için bazı koşuşturmalar olması ihtimaline karşı şimdiden İyinet ile ilgili içimden geçenleri yazayım dedim.
İyinet ile Nasıl Tanıştım?

İyinet ile geçen bir yıl her ne kadar uzun gibi görünse de aslında göz açıp kapayıncaya kadar geçti diyebilirim.İyinet ile nasıl tanıştığımı tam olarak ben de bilmiyorum Forumlara karşı uzun süredir bir ilgim vardı.2009 yılında vbulletin ile tanışmıştım.2010 yıllarının sonuna kadar webmaster platformlarından haberim bile yoktu diyebilirim.Gerçek anlamda webmaster platformlarına İyinet ile adapte oldum.Normalde genel paylaşım forumlarında takıldığım için İyinet’e kolay kolay alışamadım.Bazı terimsel kelimeleri anlamadığım için “Bunlar da ne saçmalıyor?” diye sordum kendi kendime.Benim burada ne işim vardı?Neyse birkaç konuya kendimce bir göz gezdirdim.Kısa süre içinde canım sıkıldı ve İyinet’e uzun süre girmedim.

İyinet ile aslında 2011 yılılnda tanıştım diyebilirim.Google’da tesadüfen karşıma çıktı ve sonunda İyinet’te bir üyeliğim olduğunu hatırlamıştım.Yeni bir maceraya atılma zamanının geldiğini düşündüm.Yavaş yavaş kafama bir şeyler girmeye başladı ve zaman geçtikçe kafama giren bana yabancı şeylerin sayısı artıyordu.İşte İyinet ile böyle tanıştım sayın okuyucular ve İyinet sakinleri…

İyinet Yönetim Kadrosu Hakkında

Her İyinet yönetim kadrosuna baktığımda aynı şeyi fark etmiştim.Hepsi yaşını başını almış ve iş güç sahibi kişilerdi.Ben ise daha çocuktum.Demekki ben de İyinet’te uzun süre kullanıcı olarak devam edecektim.İyinet yönetim kadrosundaki kişiler saatlerce online oldukları halde gıkları çıkmayan ama yazdımmı da tam yazan bir yönetim kadrosuydu.Onlar saatlerce online olarak ekmek derdinde koşuyorlardı.O kadar koşuşturmacanın arasında bir de İyinet ile uğraşıyorlar valla işleri çok zor.Bu konu hakkında başka bir şey diyeceğimi sanmıyorum.Çünkü onları anlamam için onlar gibi olmam gerekir.Bunun için de daha uzuuuun bir zaman var

Neden İyinet?

Bu yazıyı okuyanlar neden İyinet? diye sorabilirler.Kardeşim başka webmaster forumu mu yok neden burda takılıyorsun? diye soranlar olabilir.Evet,haklısınız.Ama bu soruyu sormadan önce İyinet’e üye olmanız ve birkaç hafta takılmak gerekir.ütün webmaster forumlarında soğuk ticaret konuları ve site tanıtım konuları varken İyinet’teki sıcak kanlı kişiliklerle tanışmak başlı başına bir ayrıcalıktır zaten.Nickleri ve karakterleri birbirlerinden farklı kişilerle online olarak tanışmak harika bir duygu diyebilirim.

İyinet’teki doğallık diğer wm forumlarından ayıran en büyük özelliktir.Bu sayede o kişiyi hayatınızda hiç görmediğiniz ve tanımadığınız halde o kişiye güvenebiliyor,güzel dostluklar kurabiliyorsunuz.İyinet’in geçmişi uzun yıllara dayandığından İyinet’teki üyelerin dostlukları da uzun zamanlara dayanabiliyor.İyinet’te ne kadar yönetim değişse de ,İyinet’e ne kadar yeni kullanıcı gelse de İyinet’te hep sabit olan bir şeylerin farkına varabiliyorsunuz.Kimileri bunun 2000′li yılların başlarından beri farkında,kimileri ise anca benim gibi anca 2011 gibi bir yılda farkına varıyor.

Nice yıllara İyinet üyeliğim,anlaşılan seninle İyinet’te daha yaşanacak çoook uzun soluklu maceralarımız olacak.

Her ne kadar İyinet’te pek dostluk kuramamış olsam da bu yazımı okuyanların samimiyetime inanacaklarına hiç şüphem yok.Sonuna kadar okuyan ve yazıma yorum yapan arkadaşlara da ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç bilirim Herkese İyiNetli günler…

Yazının Orjinal Linki:http://susma.in/iyinet-ile-gecen-bir-yilim/

[onay] BarışBey [/onay]

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
17 eylül iyidir
kardeş bu yorumu yazmak için 17 eylülü bekleyemedin diyen olanlar olabilir o tarihde senin koşuşturmaların olacağı için göremeyeceğini düşünerek yazdım.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
1 yılın birikimi,okuyanlara teşekkürler...

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bütün webmaster forumlarında soğuk ticaret konuları ve site tanıtım konuları varken İyinet’teki sıcak kanlı kişiliklerle tanışmak başlı başına bir ayrıcalıktır zaten.Nickleri ve karakterleri birbirlerinden farklı kişilerle online olarak tanışmak harika bir duygu diyebilirim.

Çok doğru bir tespit.

Ayrıca, başından beri neredeyse tüm yazılarını okumuş biri olarak şunu söyleyebilirim: Makale yazma konusunda kendini geliştirdiğini farkettim. Okuyucuyu nötr bırakmıyorsun ve yazıp, yorumlara kulak verip kendini geliştiriyorsun. Bu çok güzel bir şey. :harika:

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Makale yazma konusunda kendini geliştirdiğini farkettim. Okuyucuyu nötr bırakmıyorsun ve yazıp, yorumlara kulak verip kendini geliştiriyorsun. Bu çok güzel bir şey.
Katılıyorum. Arkadaş bu konuda kendini geliştirmeye devam ederse ve daha çok okursa ki cidden okuması gerekiyor bu işleride yapacağım diyorsa makale satışlarına başlayıp iyi paralar kazanabilir.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Benim amacım para kazanmak olsaydı bunu taa başından yapardım.Ben bazı şeyleri içimde tutmaktansa yazı yazarak dışa vurmayı tercih edenlerdenim.Sadece içimden gelenleri yazarım.O anki ruh halime göre yazarım,yazarken blogumu karşıma alırım ve bir arkadaşımmış gibi ona anlatırım.Siz değerli kişilerin beni eleştirmesi (olumlu ve olumsuz ) beni çok mutlu ediyor.Amacım makale olsun hit olsun cebim para dolsun değil...
Okuyanlara teşekkür ederim...Teşekkürler İyinet...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.