"abicim maşallahın var yani, adamın sitesini beğenmezsin eyvallah, kullandığı birçok materyal çalma çırpmadır doğrudur eyvallah,bu eyvallahları çoğaltabiliriz. "
Demişim, ben burda bu cümleyi oguz sunu bunu yapıyor diye değil böyle olsada( diyelimki olsa) böyle konuşmaya hakkın yok, anlamında kullanmışım.. eğer başka anlamlarda çıkıyorsa söyleyim , ben bu anlamda kullandım...
madem konu senin siteye döndü bende soru sorayım sana bikaç tane...
--siten sence özgün mü
--siten ağırlıklı olarak hangi konular için ziyaret edilmeli
--siteni kişisel bir site olarakmı yoksa portal olarakmı lanse ediyorsun, (bunu fotoğrafının sitede olmasından dolayı sordum bence çok kötü duruyor)
--sitende kendin uğraşıp koyduğun bir materyal varmı, en azından küçükte olsa bir flash...
ve kendi yorumum ben bu tarz siteleri sevmiyorum, bence bir site bir bilemedin 2 konu üzerinde çalışır ve kendini buna verir ziyaretcilerde ne aradığını bilerek giderler, arama motorunun acizliğine uğrayıp hedeften şaşmazlar.. bknz: divxtr.org, gamyun.net, inndir.com... yani insanlar buraya ne aradıklarını bilerek geliyor.
çalışmalarında başarılar , ilerde daha iyi siteler yapacağına inanıyorum yoksa online geçirdiğin 18 saate yazık olur