İyinet Logo Önerisi

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar kendimce iyinet e bir logo yaptım beğeninize sunuyorum.
Umarım hoşunuza gider.

iyinet.jpg

Arısız Model

iyinet2.jpg

0
Onaylı Üye
Üye
Logonuz çok güzel olmuş ,fakat bence kullanılmaz.Ayrıca arıyı logodan çıkarırsak iyinet'in şuanki logosu yerine kullanılabilir.

0
Onaylı Üye
Üye
Neden bu logo kurumsal olamazmı. Bence güzel olan güzeldir...

0
Onaylı Üye
Üye
arıyı çoğu kişi geri istemiş ama. Aynı bölümde logo diye konu açılmış onu okudum genelde iyoş diye bi arı isteniyo. Ama kaldırılabilir istenirse

0
Onaylı Üye
Üye
Kullanılır kullanılmaz bilemem ama, gerçekten güzel olmuş eline sağlık.

0
Onaylı Üye
Üye
iyoş'u istedik geri ama bazıları ters yaptı. ne halleri varsa görsünler diyorum ben açıkçası, bu yönetimin de eski yönetime benzer bazı tutumları olacak gibi görünüyor ya hadi hayırlısı. şimdi birileri çıkar ortalığı karıştırmaya çalışıyor der verirler bana 3-5 gün banı ooohhh süper olur.

neyse fazla dağıttım meseleyi. logo güzel de kurumsallaşma ayağına kullanan olmaz.

0
Onaylı Üye
Üye
Daha profesyonel öncekinden ve şimdikinden...

1
Onaylı Üye
Üye
Aynen daha güzel. Ne yani arı olunca kurumsal olmuyomu ?

1
Onaylı Üye
Üye
Şuankinden daha güzel olduğu bariz belli. Ayrıca arıylada kurumsal olabilir.:)

T
trgy
Misafir
Bazı yorumları gerçekten anlamıyorum. En iyisi için uğraşıyoruz zaten biz ve gittikçe gelişen bir forumuz elbette karşıt düşünceler olacak ama herkesin istediğini de yapamayız. Logo içinse son kez yönetim olarak karar alacağız ama acele ettirmeyin gerçekten işler karışıyor o zaman.

Ban konusuna gelince;
En çok insiyatif gösteren biziz belki de bu konuda buna bari itiraz etmeyin lütfen. :)

X
Xman
Misafir
Arkadaşlar neden takılıyorsunuz bu kadar logo olayına, arı olmuş, kuzu olmuş ne farkeder biz işimize bakalım, güzel bir logo hazırlanıyor, iyinet sadece forum olarak devam etmeyecek yoluna, o nedenle kurumsal bir yapıya gidiliyor ve bu yapıya uygun bir logo çıkacaktır ortaya...

0
Onaylı Üye
Üye
iyoş'u istedik geri ama bazıları ters yaptı. ne halleri varsa görsünler diyorum ben açıkçası, bu yönetimin de eski yönetime benzer bazı tutumları olacak gibi görünüyor ya hadi hayırlısı. şimdi birileri çıkar ortalığı karıştırmaya çalışıyor der verirler bana 3-5 gün banı ooohhh süper olur.

neyse fazla dağıttım meseleyi. logo güzel de kurumsallaşma ayağına kullanan olmaz.

Valla ben daha forumda banlı adam görmedim.Herkes saygılı bi şekilde konuşuyo yönetimde elinden geldiğince uyarı eklentisini kullanıyor.Yiğidi öldür , hakkını yeme şimdi.

0
Onaylı Üye
Üye
logoda arı hiç şık değil

bu logoda arı olmasa güzel duruyor bence

0
Onaylı Üye
Üye

bu olmadı şimdi ozan :)
mesajında bir kaç cümle başka forumlarda olsaydı deyimi yerindeyse "şutlanmıştın" ama burası iyinet ozancım haberin olsun. ;)

0
Onaylı Üye
Üye
Benim hoşuma gitti ama tabi daha da geliştirilebilir. Logoda arı bence de olmaz ama maskot olarak kullanılabilir. Buna en güzel örnek Turkcell'in selocan olayı.

Geri