iyinet logosunda kayma

0
Onaylı Üye
Üye
gozume batiyor simetri hastaligi varda biraz. logonun alt kismi biraz yukarida beyazi..

0
Onaylı Üye
Üye
Hocam ne göz var sendede be vallahi helal :D

0
Onaylı Üye
Üye
Onu nasil gördün öle helal olsn valla konuyu açtigindan beri bakıyorum ne olmuş diye :D

0
Onaylı Üye
Üye
benimki manyakci bi hastalik haline gelmis bu yuzden site bitiremedigim cok olmustur, olur olmaz seyler hep takilir gozume

1
Onaylı Üye
Üye
Daha önce ben de görmüştüm fakat pek belli olmadığı ve Turgay'ın banlama ihtimali olduğu için söylemedim.. :)

0
Onaylı Üye
Üye
Hazır konusu açılmışken bende gözüme takılan bir detayı söyleyeyim, renk uyumsuzluğu da var.

E
Erturk
Misafir
Tema yenilenecekmiş zaten. Hersey duzelir sanırım

0
Onaylı Üye
Üye
yıllarca forumu girip çıksam farkına varmam nasıl gözüne çarptı helal vallahi :)

E
Ephitet
Misafir
Daha önce ben de görmüştüm fakat pek belli olmadığı ve Turgay'ın banlama ihtimali olduğu için söylemedim.. :)
forum için yapılacak olumlu eleştiri-istek-öneri vs. hiç bir zaman bizler için sorun teşkil etmez, siz bunları söylemezseniz bizim haberimiz olmaz :) Mesela bende hiç dikkat etmemişim ama şimdi gerçekten oraya baktığımda fark ediyorum. O yüzden eleştiriler dozunda olduktan sonra sıkıntı olmaz :)

1
Onaylı Üye
Üye
forum için yapılacak olumlu eleştiri-istek-öneri vs. hiç bir zaman bizler için sorun teşkil etmez, siz bunları söylemezseniz bizim haberimiz olmaz :) Mesela bende hiç dikkat etmemişim ama şimdi gerçekten oraya baktığımda fark ediyorum. O yüzden eleştiriler dozunda olduktan sonra sıkıntı olmaz :)
Yok hocam espirisine banlar dedim.. Fazla belli olmadığı için önemsemedim.. Zaman zaman bittorrent ile dosya indirdiğim vakitlerde forum açılırken yavaş yavaş yükleniyor.. O zaman önce logo sonra navbarın üstündeki kısım yüklenmekte.. O zaman belli oluyor logodaki o fazla alan.. :)

0
Onaylı Üye
Üye
Ayrıca "webmaster forumu" yazısında sonda "u" altta kalmış.

0
Onaylı Üye
Üye
evet arının ayağı kapatmış u yu

0
Onaylı Üye
Üye
Sanki arının kanadı T nin başınıda kapatmış gibi.Ne logoymuş ama :p

1
Onaylı Üye
Üye
Ne göz varmış:p Yeni tema gelince değişir umarım :) Ayrıca logo güzel bu kalsın.

0
Onaylı Üye
Üye
yeni temanın logo bölümünde o sorun kalkmış gibi görünüyor. :)

21e1bw8.jpg

Geri