İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Özel heklink Yazılımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[email protected]

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında bir süredir takip ettiğim bir forum ama üyeliğim bugün gerçekleştir aranıza katılmamın şerefine size tüm black hat seo forumlarında aranan bir programı paylaşıyorum

(eğer yasak değil ise)

hekLİNK evet yanlış duymadınız bildiğiniz heklink yazılımı bunun programımı oluşmu demeyin bildiğiniz oluyor işte bende kullanmadan önce öyle demiştim

program içerisinde yaklaşık 4.000 civarı site kayıtlı sizde kendiniz listeye ekleme yapabiliyorsunuz pr 0 pr 8 arası bir çok site var isteyene örnek verebilirim bizzat tarafımca heklenmiş

programı işlevine gelince

listedeki sitelere istediğiniz index sayfasını , istediğiniz div linki ve ya arka plan renkli olarak direk linkii ekler ve işlem sonu rapor sunar rapordaki sitelre baktığınızda gerçekten .com , org , net , edu gibi sitelerden link aldığınızı görebiliceksiniz.

programın ilacı yanında mevcuttur (siz anladınız)

ilk önce activator kurulumu yapmanız gerekmektedir. hosts ayarlarında düzenleme yapmaktadır ve kurulumda lisans sorunu yaşatmaz

önce activatoru kurun kurulum 2 saniye gibi sürer bitince pphack programını kurun setup activator sayesinde sorunsuz olacaktır. kullanım oldukça basit zaten zorlanan arkadaşlar olur ise yazsınlar yardımcı olmaya çalışırım

not: activator crack yazılım olduğu için bazı antivirüslerde uyarı verebiliyor onun için kullanacak arkadaşlar mutlaka antilerini kapatsınlar aksi durumda antiler siliyor activatoru

takılanlar yazsın yardımcı olmaya çalışırım

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
buna izin vereceğimizi sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.