Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üst kısım 468x60 reklam alanı 199$/ay : Banner 1 ay boyunca ortalama 400 bin gösterim yapar
yani 400CPM, CPM başına 0.5$, fena değil aslında. ama böyle peşin para ile çalışacaklarına yine CPM 0.5$ olsun ama 1 aylık para değilde, ben 10CPM almak istiyorum diyebilelim. tabi kim uğraşcak onla dimi
çıkışları bilmiyorum arkadaşlar ama fiyatı CPM başına düşünürseniz oldukça uygun. daha düşük hiç alan siteler CPM başına daha fazla para istiyorlar. ama iyi.net tüm CPMlerin parasını peşin istediği için bize çok geliyor. haklı olarak
Bnece iyinet reklam fiyatlari cok abartili,Zirve100.com da dönüsümlüde olsa aylik 50 milyon ve cok iyi GERCEK hit gönderiyor,bir ara reklam vermistim,aktif ziyaretcilerim baya artti.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.