İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Reklam Fiyatları

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üst kısım 468x60 reklam alanı 199$/ay : Banner 1 ay boyunca ortalama 400 bin gösterim yapar

yani 400CPM, CPM başına 0.5$, fena değil aslında. ama böyle peşin para ile çalışacaklarına yine CPM 0.5$ olsun ama 1 aylık para değilde, ben 10CPM almak istiyorum diyebilelim. tabi kim uğraşcak onla dimi :)

haberborsa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu ücretler çok değilmi yada normal mi.
Sayfanın tümünü hesaplasan bir iyi reklam geliri oluyor. Yani bu fiyattan mı veriliyor bu hitteki sitelerde.

sanalcafe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrıca bu sitenin çıkışları da az
yani cpm ler boşa gider

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çıkışları bilmiyorum arkadaşlar ama fiyatı CPM başına düşünürseniz oldukça uygun. daha düşük hiç alan siteler CPM başına daha fazla para istiyorlar. ama iyi.net tüm CPMlerin parasını peşin istediği için bize çok geliyor. haklı olarak :)

S

sitemerkezi.net

Misafir
günlük 10binden az hit alan sitelerin reklam geliri alma şansları gerçekten düşük.

R

Radyoblue

Misafir
Bnece iyinet reklam fiyatlari cok abartili,Zirve100.com da dönüsümlüde olsa aylik 50 milyon ve cok iyi GERCEK hit gönderiyor,bir ara reklam vermistim,aktif ziyaretcilerim baya artti.

saygilarimla..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.