İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet seminer

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
"iyinet Forumları 1. Geleneksel Bilgilendirme Semineri"

Vay be.. Süper olur

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
üniversite bahar şenlikleri ve kulüplerin aktiviteleri için kullandığımız sponsorluk dosyaları ve örnekleri elimde mevcut. firmalarla iletişime geçilecekse örnek sunumlar gönderebilirim.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Bildiğiniz gibi genelde seminerler Antalya da yapılır bu seminerde eğer Antalya da olursa çok seviniriz :)

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ozcan antalyada ne işimiz var, canım istanbul varken dünyanın başkenti :)

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Bence seminerden çok proje bazlı çalışmalar yapmalıyız. iyinet ahalisi olarak burada baya bi homojen olduk.Artık topyekün bi proje patlatıp ses getirmemiz gerekiyor. Aklımda çok sağlam bi fikir var ama 3-5 değil 10 koldan işe sarılırsak 1 yılda çok para kazanırız

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Seminer için iyi bir zaman şu sıralar arkadaşlar, hatta konu olarakta google adsense reklamcılığını seçeriz ve google' dan bize birini göndermesenini konuşmacı olarak rica ederiz, ben eminimki google bu tarz bir girişime sıcak bakacaktır.

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar iyinet bu alanadaki en eski isimlerden bi okul adeta buradan çok kişi geçmiştir.kimisi kendine yeni yol çizmiştir falan falan.ama nasıl değişen dunya şartlarına buyuk sirketler bazen ayak uyduramayıp ayıkılıyorsa, iyinette aslında yıllardır misyonunu yerine getirememiştir.Bu benim fikrim benim buraya gelmem 2003 yılı internetle tanışmam burada oldu belki de ..ama bakın onumuzde arda kutsal faktoru var 1-2 yıl da ne guzel çalışmalara imza attı.webrazzi meet up lara da katılma fırsatı buldum conrad gibi otellerde gerçekten herşeyiyle prefosyonel gerçekleştirilmiş etkinliklerdi.
yapılacaksa boyle yapılacak ve bu iş forum postunda olur yapılır yaparız gibi sozlerle yapılamayacak ciddi iştir.üzerinde ekipce çalışmak gerekir.
iyinette yıllardır--ne kadar son zamanlada kan kaybetmiş olsada- bu potansiyeli yapacak kapasitede vardı zaten..

artı selimin dediği gibi artık kollektif çalışabilmeyi ogrenip buyuk işler yapabilmeliyiz...

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir ara toplanmıştık Bursa'da, 20 kişi nargile yapmıştık :) Seminer tarzında olsa daha iyi olur, bilgilenme/bilgilendirme açısından.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
seminer resmi olur gibi.aramızda görüşme konuşma fırsatıda az olur gibi.yada önceden bir buluşma ve hep birlikte seminere gitme gibi birşey çok daha güzel olabilir.

yada şöyle olabilir.seminerden ziyade kendi aramızda bir toplantı gibi birşey yapılabilir.internet piyasasının ve bizlerin durumu tartışılır konuşulur kaynaşılır vs..seminer o gün kararlaştırılır vs..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bende katılacağım. Ekibimden katılmak isteyenlerde olabilir onlarıda bildireceğim konuyu netleştirelimde iyice.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
konunun üzerinden epey geçmiş olmadı sanırım bende bu aralar izmirdeyim, bir seminerde burada yapsak ? hatta ben evimi açarım seminer salonu olarak hehe

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
üniversite bahar şenlikleri ve kulüplerin aktiviteleri için kullandığımız sponsorluk dosyaları ve örnekleri elimde mevcut. firmalarla iletişime geçilecekse örnek sunumlar gönderebilirim.

Atay o dosyalar bizim de çok işimize yarar.Bizim derken;Üniversitemiz de Bilişim ve Teknoloji topluluğu adına uğraşıyorum.Bu aralar bir sponsor ayarlayabilirsek güzel olacak.O yüzden örnekleri özel mesaj ile atarsan çok makbule geçer.

Geçen yıllarda üniversite bazlı bazı semineler düzenledim.Bu yıl da kısmet olursa Internet Reklamcılığı adı altında bir seminer vermeyi planlıyorum.Seminerde tabi bol bol iyinet hakkında bilgi veriyor olacağım.

İstanbulda ki seminer,yaz aylarında yapılırsa ben de zevkle katılacağım.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben aslında ankarada bir buluşma ayarlamak istiyordum çok uzun süre önce teklifinde bulunmuştum ancak talep olmadıgı için bir yere gelemedim buluşmadan kastım aa içelim gezelim tozalım tarzı bir buluşma değil..

daha çok projelerin tartışalacağı hepimizin yaşadıgı bütçe sorunları kalifiye eleman bulmak vs gibi sorunların çözüme ulaşması yönünde tartışmaların fikir alışverişlerinin yapılabileceği bir ortam kurmak istiyorum 10 15 kişi fikir alışverişi ile kendimizi daha ileri bir noktaya taşıyabiliriz.. eğer ilgilenen 3 5 kişi olursa benimle iletişime geçebilir..

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Firar sen istersen ben gelirim Ankara ' ya da :) Zaman kesinleşince 1-2 hafta önceden haber verirseniz sevinirim.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Atay o dosyalar bizim de çok işimize yarar.Bizim derken;Üniversitemiz de Bilişim ve Teknoloji topluluğu adına uğraşıyorum.Bu aralar bir sponsor ayarlayabilirsek güzel olacak.O yüzden örnekleri özel mesaj ile atarsan çok makbule geçer.

Geçen yıllarda üniversite bazlı bazı semineler düzenledim.Bu yıl da kısmet olursa Internet Reklamcılığı adı altında bir seminer vermeyi planlıyorum.Seminerde tabi bol bol iyinet hakkında bilgi veriyor olacağım.

İstanbulda ki seminer,yaz aylarında yapılırsa ben de zevkle katılacağım.

Gönderdim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.