İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet "sosyalleşme" yolunda!

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Merhaba arkadaşlar, şimdi de iyinetin sosyalleşme projelerinden bahsedelim biraz.
İyinet Facebook üzerinde uzun süredir aktif ama tam olarak aktif sayılmaz, RSS Graffiti uygulamasıyla yazıları anasayfaya yansıtıyor sadece.

Bu andan itibaren Twitter ve Facebookta daha fazla aktif olup yakında İyidergi çıkartarak daha fazla aktif olacaktır.

Resmi Twitter Hesabı: http://twitter.com/#!/iyinetforum
Resmi Facebook Hesabı: http://www.facebook.com/iyinet

Takip ediniz..

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
twitter kullanıyorum. fakat facebook kullanıcısı değilim. Dergi çıkarsa yer almak isterim. Birçok arkadaşında yer alacağını umuyorum.
Nurçin'in yazıları.
Eif'in önerileri
Erturk'ün php köşesi enfes olurdu doğrusu :)
Güzel olacak diye düşünüyorum.
Sonuna kadar iyinet :)
İyi'netler

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Facebook: Beğenildi.
Twitter: Takipte!
Öneri: İyinet.com'a güzel bir index yapılabilir,elimden geldiğince yardımcı olurum.

E

Erturk

Misafir
twitter kullanıyorum. fakat facebook kullanıcısı değilim. Dergi çıkarsa yer almak isterim. Birçok arkadaşında yer alacağını umuyorum.
Nurçin'in yazıları.
Eif'in önerileri
Erturk'ün php köşesi enfes olurdu doğrusu :)
Güzel olacak diye düşünüyorum.
Sonuna kadar iyinet :)
İyi'netler

Dostum ben o kadar bilgili değilim PHP konusunda :ıslık: Kendi çapımda birşeyler yapıyorum. Ama öyle bir durum olursa elimden geleni yapmaya calısırım elbette ;)

Öneri: İyinet.com'a güzel bir index yapılabilir,elimden geldiğince yardımcı olurum.

Ben başladım şimdiden :) Sizlerde birşeyler karalarsanız olabilir sanırım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.