İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet sözlük ?

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Selam.

ekşi, uludağ, itü vb. sözlükler gibi bizim de sözlüğümüz olabilir, çok da güzel olur bence. Burda yazar olacak kapasitede bir çok üye var.

Yeni bir subdomain'le olabilir veya server iyice zorlanmasın, iyinetsozluk.com diye bir domain alınılabilir.

?

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
eğer böyle birşey olursa, sozluk.iyinet.com daha iyi olur bence. Artık yazar dururuz, nasıl olsa iş güç yok :(

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
çok iyi fikir. zaten artık webmaster forumu özelliğini kaybetti geyik yapıyoruz hep.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
güzel birşey olur sanırım :eek:

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
webmaster forumu özelliğini kaybediyor zaten..iyi fikir yapılabilir..

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bu konuda umarım yönetim olumlu cevap verir. Onlardan da girişim bekleriz.

X

Xman

Misafir
Yahu nedir bu forumdaki bitmek tükenmek bilmeyen yeni bir şeyler yapma aşkı :) forumda 30 küsür kategori 100 e yakın ana başlık var kimse oralara konu açmaz, açılan konulara cevap yazmaz ama habire yeni birşeyler yapalım öyle olsun böyle olsun muhabbeti aldı gidiyor.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yahu nedir bu forumdaki bitmek tükenmek bilmeyen yeni bir şeyler yapma aşkı :) forumda 30 küsür kategori 100 e yakın ana başlık var kimse oralara konu açmaz, açılan konulara cevap yazmaz ama habire yeni birşeyler yapalım öyle olsun böyle olsun muhabbeti aldı gidiyor.

aynen millet doymuş herhalde burda anlayamıyorsun.ya açlığı kabullendik yada hepimiz çok zenginiz köşeyi döndük düzeni kurduk artık belli etmiyoruz.Ne paylaşım yapan var ne konuşan tartışan.. zorda kalanlara absürt.iyinet.com diyede video sitesi açsınlar isterseniz.hepimiz erkek erkeğeyiz nasıl olsa o ihtiyacımızıda karşılar iyinet.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sürekli önerileri eleştirenleri anlamıyorum.
Sanki kendileri o bölümlere her gün konu açıyorlar da, biz niye açmıyoruz, niye öneri sunuyoruz diye eleştiriyorlar bizi.
İyi o zaman şu anki düzen çok iyi. Hiçbir yenilik, atraksiyon yapmayalım. Ve forumun çöküşünü hep beraber izleyelim.

İyinet sözlük; mortingen ştrayze!

X

Xman

Misafir
Forumun çöktüğü fikrine nereden kapıldınız? yani illaki istiyorsunuzki r10 gibi olsun dakkada 10 konu açılsın her açtığınız konu ilgi görsün hit rekorları kırsın falan filan ama arkadaşlar bu gerçeği kabullenin burası iyinet, burası ne r10 nede bir başka yer buranın kendine özgü bir yapısı var bu yapıyı değiştirmektense kabullenmeye ve şu anki haliyle sevmeye çalışın lütfen. Eğer burada yarın birgün r10 gibi olacaksa bende dahil bir çok üye elini ayağını çekecektir forumdan.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Anlaşılamadım sanırım.

Bir çok üye forum çöküyor, üyeler konu açmıyor diye isyan etmemiş miydi?
Şimdi de yeniliklere kapalısınız.
Oysa forumu bu haliyle kabul edenlerin başında ben geliyorum. Yazılan mesajlarımdan da anlarsınız zaten.
Yani genel kanı bu yönde; forum çöküşte.
O yüzden bu önerime karşı çıkanlara böyle bir şey dedim.
Yoksa bana göre forum çöküşte falan değil, normal.

Yani olağanüstü bir değişiklik değil benim önerim. Sadece daha çok iyinet'te vakit geçirmek, kaynaşmak, eğlenmek için. Neden bu kadar karşı gelindi anlamadım. Gelişimsel yönde yenilik her zaman iyidir.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Forumun çöktüğü fikrine nereden kapıldınız? yani illaki istiyorsunuzki r10 gibi olsun dakkada 10 konu açılsın her açtığınız konu ilgi görsün hit rekorları kırsın falan filan ama arkadaşlar bu gerçeği kabullenin burası iyinet, burası ne r10 nede bir başka yer buranın kendine özgü bir yapısı var bu yapıyı değiştirmektense kabullenmeye ve şu anki haliyle sevmeye çalışın lütfen. Eğer burada yarın birgün r10 gibi olacaksa bende dahil bir çok üye elini ayağını çekecektir forumdan.

hiçbir sorun yok diyosun.ben eskiden link alırdım 15-20 tane bunuda başlık açardım ayrıntılı birşekilde anlatırdım pr4 üstü olanlar linkimi ekler mesaj atar ödeme bilgilerini ödemesini yapardım.3 günde 20 link alırdım.Şimdi konu açsam sence 10 linki kaç günde alırım up yapmadan başlığı.

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok güzel birşey forumdaki üyelerin iyinette farklı bir bölüm açılıp oradada faliyet göstermek istemesi. Bence tutar . iyinet.com yepyeni bir bölüm kazanmış olur. Sözlüklerin bir çoğunun üye alımını durdurması sayesinde ve kendi sitelerimizde reklamlar ile destek olur isek böyle bir bölüm hızlı bir şekilde büyür. Toplistimiz var forumumuz varda neden sözlüğümüz olmasın .

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Herkes iyinet için birşeyler istiyor :)

Peki iyinet burdamı ?
Sadece merak...

hayır ilgilenmiyor önceden açıkladı.onun yerine başkası bakıyor.ama benim gördüğüm sadece dinliyor.okuyor.en azından dinleyen biri var.forumun teması yenilensin talebi gerçekleşmezken sözlük gibi bir istek bisiklet alamazken ferrari almayı istemek gibi birşey olsa gerek.Ayrıca webmaster sitesinde geyik yapılacak bir sözlüğün niye istenildiğide acaip.. iyinet üyeleride ne istediğini bilmiyor. öncelikle tema ve aktif üyelerin artmasını istese forumun aktifliğini istese zaten gerisi gelir.iyinetadminde bunu görünce tekrar ilgilenmeye başlar.Ama haklı olarak daha önemli işlerine vakit ve akıl harcıyor.Siz kazanmadığınız veya ilgisi az olan bir sitenizle ne kadar ilgilenip güncellersiniz ki?

HoST13

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bence ne temaya gerek var, nede sözlüğe.
iyinet böyle çok iyi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.