İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Toplistten Gene Çıkıyoruz Sebebmi ?

B

besiktaslim

Misafir
wasGer' Alıntı:
senin seviyen kalitesiz. Ben küfür etmiyorum senin gibi, tabii dediklerin bir bir yanlış çıkıyor ve kızıyorsun, şekilleniyorsun. Hem suçlu hem güçlü. Ve msn'de kimi kaç kişiyi ne zaman sildiğin kimi ilgilendirir yani bunları neden anlatıyorsun ki, sorunların mı var? tekrarlıyorum: lütfen hayatınızı anlatmayın.

şimdi herkes ne yaptığını yazmaya başlarsa oOOoooOooo... 'word açtım, bunu install ettim, showtv açtım, bir bardak su almaya gittim'....

ama çoğu kişi seviyeli burda ama arada işte senin gibi siyah koyunlar çıkıyor. küfürlerine küfür olarak cevap vermiyorum, bilgi veriyorum. Demekki sende art niyet varmış ki böyle seviyesiz ve haksiz yerde patlıyorsun ve ortalığı pisletiyorsun.

sevgili, beyinsiz dangalak ve nice sayamadığım özellikleri olan arkadaşım benim seviyemin senden başkasına karşı düşük olduğu mesajları göstersene !..

bu kullanıcı adıda banlanır heralde ...

D

Dms

Misafir
WasGer ; sen tuhaf, sıradısı,enteresan,olaganüstü,marjinal bi hıyarsın :D

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dms' Alıntı:
Lütfen arkadaşının yanını tutupta bana hakaretler yağdırmana gerek yok, o kadar hakarete çok meraklıysan başka yerlere gitmeni tavsiye ederim çünkü bu tarz konuşmalar ve hakaretler tüm seviyeyi alt üst ediyor ve halinize çok üzülüyorum ve lütfen beni açıklama yapmama zorlamayın ve bu tür mesajları özel mesaj sisteminden iletin (ordan hemen çöp kutusuna atma imkanım vardır). sizin değerleriniz benim için 0 hatta eksilerde geziyor... sizleri insan olarak kabul etmek bile zor oluyor, maalesef. :(

N

nekibuki

Misafir
Dms' Alıntı:

mmm eksik bişeyler var aklıma gelmiyor ama gelirse eklerim. yazıları okuyan herkez WasGer in kanserojen madde içerdiğini görür sanırsam :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5